RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Що викликає депресію у знаків Зодіаку: астрологи назвали причини

Астрологи, які раніше назвали три найдепресивніших представники Зодіакального кола, розповіли, що може викликати депресію у кожного знака Зодіаку.

Про це повідомляє Mixer.lv.

Читайте також: Їм важко показувати свої емоції: найпотаємніші чоловіки по гороскопу

Овен

Вони впадають у депресію, коли на них ніхто не звертає уваги. Також їм дуже важливе схвалення: якщо вони його не отримують, то закриваються в собі.

Телець

Тільці вміють підлаштовуватися під будь-яку ситуацію, але якщо в ній не буде жодного прогресу, це негативно позначиться на їхньому настрої.

Близнюки

Близнюки впадають у депресію через зраду чи нерозділене кохання: ніщо більше їх поранити не може. Крім того, вони вміють маскувати свої переживання.

Рак

Раки почуваються нещасними, якщо мають поганий вигляд. Вони дуже люблять свою зовнішність, і якщо не дотягують до ідеалу, то впадають у депресію.

Лев

Коли у Львові щось йде не за їхнім планом, це дратує їх. Під "гарячу руку" можуть потрапити будь-що і будь-хто, тому Левам необхідно все тримати під контролем.

Діва

Діви можуть впасти в депресію в процесі самокопання, коли думають про своє життя. Вони часто схильні драматизувати та створювати в голові вигадані сценарії, які завжди закінчуються катастрофою.

Терези

Якщо життя стає більш динамічним і божевільним, це викликає у Терезів депресію і занепокоєння. Також вони можуть засмутитися, якщо не можуть контролювати все довкола.

Скорпіон

Скорпіонів гнітить страх. Їм подобається робити все, що хочеться, нічого не боятися, а після насолоджуватися своїми зусиллями .

Стрілець

Стрільці часто люблять бути на самоті, але в якийсь момент це може викликати у них депресію. І їм потрібно, щоб їх цінували, виявляли увагу і щоб їх потребували.

Козеріг

Козероги переживають через старіння. Вони не згодні з тим, що це природний процес, тому роблять пластичні операції та різні ін'єкції.

Водолій

Водолії не визнають своєї неправоти. Вони готові витратити все своє життя, щоб довести і переконати співрозмовників у протилежному, але у суперечках вони не завжди виходять переможцями. Це викликає у них почуття безвиході.

Риби

Риби засмучуються, якщо у них не все гаразд із сімейним життям. Вони дуже чутливі, тому коли справа доходить до рідних, вони не можуть впоратися із собою і впадають у депресію.

Раніше астрологи назвали три головних життєлюби за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

З ними будь-які стосунки приречені на невдачу: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Відзначаються особливою турботою: три знаки Зодіаку, які дружать із тваринами

Полонять своєю чарівністю: імена жінок, які закохують у себе з першого погляду