RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Їм важко показувати свої емоції: найпотаємніші чоловіки за гороскопом

Астрологи, які раніше назвали три імені чоловіків, які викликають у людей роздратування, розповіли, хто серед представників сильної статі ніколи не показує свої почуття. Найпотаємнішими знаками Зодіаку вважаються Козеріг, Скорпіон та Діва.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Ці три імені носять хлопці, які будуть ідеальними татами

Козеріг

Представники цього знаку від природи дуже серйозні, рішучі та честолюбиві. Вони ніколи не відмовляються від поставлених цілей. У близьких стосунках вони часто дуже холодні, недоторканні. Для них показати емоції - це проявити потенційну слабкість, що йде всупереч з амплуа сильного і незалежного чоловіка. Козероги тільки з часом можуть відкритися і показати істинні почуття. У такому разі щирість і глибина не викликатимуть жодних сумнівів.

Скорпіон

Хоч Скорпіони вважаються пристрасними натурами, коли потрібно виражати почуття, вони часто закриваються. При цьому цей знак емоційний та чутливий, та мало хто про це знає. Всі їхні емоції ретельно приховані під маскою, яка створює враження таємничості. Вони вміють переживати складні часи, не показуючи внутрішньої боротьби. Що змушує вважати їх крутішими, ніж є насправді.

Діва

Астрологи характеризують Дів як практичних, аналітичних та часто дуже самокритичних. Таким чоловікам складно висловлювати свої почуття, головно - через страх бути незрозумілими іншими. Те, як вони звикли жити, з методичним підходом до життя, може створити враження холодності. Тоді як насправді представники цього знаку дуже дбайливі й співчутливі натури. Це чоловіки, які покажуть прихильність та ставлення діями, а не словами.

Нагадаємо, що п'ять імен чоловіків, які не вміють жити без порад мами.

  • Вас може зацікавити:

Відрізняються особливою жорстокістю: найагресивніші чоловічі імена

Егоїсти та капризуни: ці імена носять найнекерованіші чоловіки

Сильні особистості: ТОП-10 імен, які носять чоловіки з потужною енергетикою