RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Леви досягнуть цілей, а у Дів будуть нові можливості: гороскоп на 5 серпня

Астрологи, які раніше назвали головних щасливчиків за гороскопом, розповіли, що чекає на знаки Зодіаку у суботу, 5 серпня.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Сплануйте важливі події: календар сприятливих і несприятливих днів у серпні

Овен

Зірки радять Овнам зайнятися творчістю. Також це - ідеальний час для початку нових проєктів чи заняття хобі. Варто провести час на свіжому повітрі для відновлення енергії.

Телець

Можлива певна невизначеність, проте згодом все вирішиться. Уникайте конфліктів і зосередьтесь на завданнях. Знадобиться ухвалення важливого рішення, через це треба зважити всі за і проти перед остаточним вибором.

Близнюки

День подарує цікаві громадські зустрічі та змогу розширити кругозір. Треба бути відкритими до нових знайомств та ідей. Комунікативні навички будуть на висоті. Зможете легко встановлювати контакти з різними людьми.

Рак

Сьогодні можлива певна емоційна нестабільність. Зберігайте спокій і уникайте драматичних реакцій. Зосередьтеся на роботі та справах.

Лев

День буде успішним у плані досягнення цілей. Докладені зусилля почнуть приносити плоди і отримаєте заслужене визнання. Проте пам'ятайте про інших – підтримайте тих, хто вас оточує.

Діва

День зможе подарувати нові знання та навички. Тож, варто приділити час вивченню нової теми чи просто саморозвитку. Зверніть увагу на здоров'я та приділіть час фізичній активності.

Терези

Сьогодні Терези можуть відчувати деяку невпевненість у своїх рішеннях. Намагайтеся довіряти своїй інтуїції і не сумніватися у своїх здібностях. Можливо, варто поринути у творчі заняття, щоб заспокоїти свій розум.

Скорпіон

День може принести фінансові можливості або нові способи управління ресурсами. При цьому никайте ризикованих інвестицій. Приділіть час близьким.

Стрілець

Відчуєте потребу в особистій свободі та пригодах. Гарний час для мандрівок чи занять спортом. Не треба забувати про відповідальність й свої зобов'язання перед іншими.

Козеріг

День вимагатиме більше зосередженості на роботі. Тому треба постаратися завершити розпочаті проєкти, не відволікаючись на дрібниці. Докладені зусилля принесуть результати.

Водолій

День буде насичений спілкуванням із друзями та масовими заходами. Зможете зустріти цікавих людей та поділитися ідеями. Зверніть увагу на творчі заняття.

Риби

День принесе нові можливості у кар'єрі чи в сфері ділових відносин. Можливі несподівані повороти подій, тому треба швидко адаптуватися до нових ситуацій. Ваші здібності до аналізу та інтуїція сьогодні будуть дуже доречні.

Раніше ми публікували таропрогноз на серпень 2023 року.

  • Вас може зацікавити:

Гороскоп печалі та депресії: що псує настрій знакам Зодіаку

Можуть здивувати вас на кухні: п'ять найкращих кухарів за знаком Зодіаку

Почнеться біла смуга: на ці знаки у серпні чекає справжній прорив у кар'єрі