RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Таропрогноз на серпень 2023: що віщують карти

Астрологи запевняють, що чотири знаки Зодіаку в серпні чекає кардинальний поворот у житті, а тим часом тарологи склали гороскоп карт Таро на останній місяць літа для кожного знаку.

Про це пише УНІАН.

Читайте: Увійдуть до режиму жорсткої економії: ці знаки Зодіаку втратять чимало грошей до кінця липня

Овен. Карта місяця: Зірка

У серпні Овнів буде вести якась мета або заповітне бажання. Карта радить повністю повірити в свою Зірку та наполегливо йти за нею - в цьому місяці вона буде повністю досяжною, тому не варто втрачати таку можливість.

Телець. Карта місяця: Сім мечів

Тельці спробують схитрувати і обхідними шляхами уникнути конфлікту, або не дуже чесним шляхом домогтися успіху. Не виключено, доведеться бути не зовсім щирими з людьми і частіше вдаватися до лестощів, щоб завоювати чиюсь прихильність.

Близнюки. Карта місяця: Дама пентаклей

У Близнюків намічається місяць надійності, стабільності та сімейного затишку. Цей знак порине у цілком "земні" турботи - ремонт в домі, приємні покупки тощо. Матеріальний стан покращиться. А ось про творчість тимчасово краще забути.

Рак. Карта місяця: Десятка жезлів

Раки витратять багато зусиль, щоб впоратися з колись розпочатою справою. У серпні доведеться дуже багато працювати навіть крізь силу. Робота даватиметься важко як фізично, так і морально.

Лев. Карта місяця: Лицар мечів

Левів очікує насичений та напружений серпень. Карта віщує, що злитися та виходити з себе цьому знаку доведеться дуже часто. Гороскоп радить простіше ставитися до критики.

Діва. Карта місяця: Справедливість

Дівам слід приготуватися зіткнутися з наслідками своїх вчинків, але чи буде цей кармічний удар позитивним, залежить виключно від ранніх дій. Карта попереджає, що всі дії у серпні матимуть наслідки.

Терези. Карта місяця: Закохані

Наступного місяця Терезам доведеться прийняти якесь відповідальне рішення, тому робити його треба з розумом. Можливо, вас чекає випробування в коханні. Якщо ви перебуваєте у стосунках, карта радить дотримуватися своїх зобов'язань перед партнером.

Скорпіон. Карта місяця: Король чаш

У Скорпіонів є гарний товариш, якому можна буде повністю довіритися. Ця людина у важкий час надасть величезну підтримку.

Стрілець. Карта місяця: Десятка чаш

У серпні Стрільцям рекомендується частіше проводити з рідними людьми, аби знайти справжнє щастя. Місце, яке ви вважаєте домом, гарантує вам безпеку. Гармонія та повне взаєморозуміння чекають і в відношенні з другою половинкою.

Козерог. Карта місяця: Четвірка пентаклів

У Козерогів попереду місяць стабільності та впевненості в завтрашньому дні, адже цей знак врешті-решт зможе насолодитися результатом своєї праці, але у прагненні зберегти теперішню стабільність ви можете стати жадібними і егоїстичними.

Водолій. Карта місяця: Пустельник

Водолії розмірковуватимуть про життя і абстрактні речі, відчуваючи самотність, але цей стан допоможе навести порядок в голові. Карта радить ненадовго усамітнитися подалі від усіх людей

Риби. Карта місяця: Дев'ятка мечів

Риб постійно мучитимуть тривоги, нераціональний страх та почуття провини. У фінансовому плані все буде не дуже райдужно, можливе безсоння. Гороскоп радить більше відпочивати та розібратися зі своїми хвилюваннями.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали шість найголовніших мрійників за знаком Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Що викликає депресію у знаків Зодіаку: астрологи назвали причини

Їм важко показувати свої емоції: найпотаємніші чоловіки за гороскопом

Не варто всім поспішати: найкращий вік для шлюбу за знаком Зодіаку