RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Блакитна повня в серпні: дата, заборони і потужний ритуал для здійснення бажань

Наприкінці серпня очікується Повний місяць, на який заборонено починати щось нове, але можна приділити час розумінню себе, медитаціям, а також ритуалам для здійснення бажань.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Сприятливі дні у вересні: найкращі дати для весілля, переїзду та інших важливих подій

Повня наступає 31 серпня о 03:35 за київським часом.

Що можна робити на Повню

Це вдалий час для самопізнання, коли думають про своє життя, майбутні цілі та задачі. Також варто розслабитися та практикувати медитації, щоб заспокоїти нерви та розум. Повня також зміцнює відносини з родиною та друзями, тому варто приділити у цей час їм багато уваги.

Крім того, на Повний місяць проводять ритуали, щоб мрії здійснились. Рекомендується записати всі свої мрії та наміри на час настання Повні, щоб підсилити їх.

Заборони на Повню

У цей період не можна проводити будь-які маніпуляції з волоссям: фарбувати, обрізати тощо, щоб не втратити силу та їхню природню красу. Також не варто робити нові посіви, садити рослини, щоб не знизити врожай.

Починати нові проєкти, починати ремонт або будівництво, підписувати контракти, приймати важливі рішення теж під забороною, інакше не буде успіху.

Крім того, не рекомендується планувати на цей час складні операції та процедури щодо здоров'я, щоб не було ускладнень. Виняток: якщо це треба робити терміново.

Ритуал для здійснення бажань

Ритуали краще проводити у період настання Повні та ще протягом доби. Для цього треба ретельно вкласти всі добрі енергію і наміри для загадування бажань, а також прибрати з розуму негатив.

Далі необхідно засвітити червону свічку та дивитися на полум'я від 5 хвилин, щоб розум та душа очистилися від сумнівів. Після цього важливо зосередитися на одному або двох бажаннях, не більше - тоді концентрація буде сильніше.

Аби бажання втілилися у життя, треба наповнити їх сильними почуттями та енергією: закрити очі та уявити весь спектр яскравих емоцій, пов'язаних із виконанням та здійсненням цих бажань. Далі необхідно записати ці мрії на окремих аркушах паперу, зробити глибокий видих та піднести папір до полум'я, не спалюючи. Його тепло забере бажання у Всесвіт.

Наступного дня теж варто зробити декілька глибоких вдихів, наповнюючи цією енергією бажань всього себе та заспокоїтися, відчувши задоволення від припливу сил. З кожним вдихом прибирати з себе погані думки та втому. Бажано повторити ці дії декілька разів протягом дня.

Раніше ми писали, що вересень переверне життя деяких знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Овни ризикують посваритися, а Леви - втратити гроші: гороскоп на вересень 2023 року

Життя заграє новими барвами: цим знакам у вересні доля подарує незабутню зустріч

Стрільці шукатимуть пригод, а Водолії - свободи: любовний гороскоп на вересень 2023 року