RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Життя заграє новими барвами: цим знакам у вересні доля подарує незабутню зустріч

На деяких знаків Зодіаку у вересні чекають серйозні зміни в кар'єрі у той час, як іншим людям пощастить в особистому житті.

Про це повідомляє "Апостроф".

Телець

Цього місяця ви зачаруєте свого майбутнього партнера своєю харизмою. Ваш вересень буде наповнений романтикою, свіжістю та азартом. Якщо ви вже у стосунках, астрологи радять додати гостроти вашій парі. Тельці поглянуть на своїх партнерів з нової сторони. Сімейне життя принесе щастя та приємні миті. Самотні Тельці повинні знати, що другий тиждень місяця є часом, коли варто розпочати романтичні стосунки.

Діва

У вашому житті розпочнеться нова романтична історія. З вашою другою половинкою ви будете почувати себе більш впевнено. Самотні Діви незабаром зустрінуть надійного партнера і ви насолоджуватиметеся вашими вашим палаючим коханням. Без сумніву, настає чудовий час для роздумів про можливість створення сім'ї та народження дітей.

Читайте також: Їм терміново треба у відпустку: чотири знаки Зодіаку, у яких емоційне вигорання

Терези

Цього місяця почуття між закоханими можуть стати ще глибшими. Одинокі Терези вступають у новий етап кохання, тож тримайте своє серце відкритим. Представники цього знаку Зодіаку, що вже знайшли свою половинку, зможуть насолодитися стосунками сповна. Рутина не дозволить вашим почуттям згаснути, а взаємна турбота створить гармонію в парі.

Скорпіон

Емоційна атмосфера цього місяця врешті-решт повертається до норми, особливо у вашому особистому житті. Звертайте увагу на тих, хто про вас піклується та намагайтеся прийняти партнера таким, яким він є. Одинокі Скорпіони можуть знайти нову половинку у соціальних колах та на різних заходах. Висока ймовірність знайти не просто приємну людину, але й супутника по життю.

Водолій

У вересні ваші стосунки обіцяють бути гармонійними та радісними, є шанс зробити ваші стосунки ще глибшими. Самотні Водолії можуть знайти своє кохання: романтика буде розвиватися неспішно, допомагаючи вам навчитися чекати. Ті, хто перебуває в шлюбі, можуть цього місяця думати про планування дитини.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року