RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Їх тягне на авантюри: ТОП-4 знаки Зодіаку з шаленим характером

Астрологи, які назвали топ-5 норовливих знаків Зодіаку, розповіли, хто за гороскопом найбезбашенніший авантюрист, який не може всидіти на одному місці. Йдеться про Близнюків, Скорпіона, Овна та Водолія.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Овни ризикують посваритися, а Леви - втратити гроші: гороскоп на вересень 2023 року

Близнюки

Близнюки очолюють цей список по праву, тому що більш енергійних, товариських, спонтанних і тих, хто пробує, все нове, немає. Цей знак схильний до необдуманих вчинків та слів, швидко наважується зробити вибір, навіть якщо потім він буде невірним. Водночас їхній настрій змінюється так часто, як і коло спілкування.

Скорпіон

Найчастіше Скорпіони роблять необдумані вчинки щодо своїх любовних партнерів. Вони сміливі і можуть піти на будь-який ризик, здійснити подвиг заради другої половинки, навіть якщо це швидкоплинний роман. Також у них є унікальна здатність завжди виходити сухим із води.

Овен

Овни до кінця свого життя залишаються дітьми - вони допитливі, але не усвідомлюють своїх дій, не люблять відповідальності, можуть бути агресивними, шалено чимось захопленими до фанатизму, а також схильні до залежності від чогось.

Водолій

Водолії - сучасні "бітники", які беруть від життя все. Вони вільні, влюбливі, комунікабельні, постійно розширюють свій світогляд. Але найголовніше - представники цього знаку бунтарі, їх неможливо зупинити загальноприйнятими правилами та нормами, вони завжди виходитимуть за межі.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, яких не варто просити про допомогу у кризовій ситуації.

  • Вас може зацікавити:

Сприятливі дні у вересні: найкращі дати для весілля, переїзду та інших важливих подій

Жити з ними нелегко: п'ять знаків Зодіаку люблять ідеальну чистоту та порядок

Не буде щастити до кінця 2023 року: два знаки Зодіаку чекають проблеми з фінансами