RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

На них завжди можна покластися: астрологи назвали 4 надійних знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше розповідали про знаки Зодіаку з божевільним характером, назвали чотири найнадійніші знаки, на яких завжди можна покластися.

Характеристики знаків, що уособлюють надійність, опублікував ресурс Mixer.

Читайте також: Вимагають від партнерів більшого, ніж треба: топ-5 норовливих знаків Зодіаку

Рак

Рак, будучи одним із самих самовідданих і надійних людей, випромінює вроджене почуття співчуття і турботи. Він завжди готовий вислухати, підставити плече, зробити все можливе, аби допомогти. Добрі справи Раків завжди змінюють життя людей, які їм дорогі, у кращий бік.

Телець

Цей знак Зодіаку отримує величезне задоволення від допомоги іншим, часто ставлячи потреби та бажання тих, про кого вони дбають, вище за свої власні. Телець не шукає визнання чи похвалу за свою допомогу: він отримує задоволення, знаючи, що справив позитивний вплив на чиєсь життя.

Терези

Терези здатні бачити різні точки зору і співпереживати різним емоціям. Якщо вони беруть на себе якісь зобов'язання, будь то обіцянка другові або відповідальність в особистому чи професійному житті, вони це виконують беззастережно. Терези завжди готові забезпечити заспокійливу присутність та постійну допомогу.

Риби

Риби легко можуть втішити тих, хто страждає, і мають здатність лікувати емоційні рани. Їх щира турбота про щастя та благополуччя інших часто бере гору над власними потребами та бажаннями. Цей знак Зодіаку із задоволенням простягне руку допомоги другові.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали шість найголовніших мрійників за знаком Зодіаку.

Вас може зацікавити:

Жити з ними нелегко: п'ять знаків Зодіаку люблять ідеальну чистоту та порядок

Сприятливі дні у вересні: найкращі дати для весілля, переїзду та інших важливих подій

Не буде щастити до кінця 2023 року: два знаки Зодіаку чекають проблеми з фінансами