RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Осіннє затемнення 2023: коли всім знакам Зодіаку готуватися до великих змін

Астрологи попереджають про сонячне затемнення 14 жовтня 2023 року, що відкриває другий коридор затемнень.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Фахівці розповідають, що перше, весняне, стартувало 20 квітня і тривало до 5 травня. Відомо, що за кільцеподібним сонячним затемненням можна буде спостерігати неозброєним оком тільки жителям Північної та Південної Америки, а також з островів Тихого та Атлантичного океану. Решта - побачать затемнення Сонця у мережі.

Таке астрологічне явище матиме свій вплив на всі знаки зодіаку. Представники різних сузір'їв зможуть зробити свої перші кроки до кардинальних змін.

День сонячного затемнення - ідеальний час, щоб розвернути свій напрямок в інший бік. Також буде можливість втілити ідеї, які давно назріли, проте не було сміливості реалізувати. На цей день можна запланувати відповідальні заходи, зокрема, звільнення з роботи.

Усім, хто мріяв змінити рід діяльності, місце роботи чи проживання, потрібно дочекатися його, щоби все відбулося сприятливо. Нові хобі також краще опановувати у цей період.

Зміни стосуватимуться не тільки роботи чи сфери захоплень. 14 жовтня - вдалий день для побачення з людиною, яка сподобалася, запропонувати почати жити спільно, створити родину, завести дитину. Експерти запевняють, що відповідь на таку пропозицію буде позитивна. Варто уникати конфліктів, адже слова будуть надто болючими. Відносини з людиною будуть зіпсовані і відновити їх буде складно.

Нагадаємо, раніше ми публікували фото Супермісяця з різних куточків світу.

  • Вас також може зацікавити:

Астрономів вразила зелена комета, яку не бачили з часів кам'яного віку

Як Повня впливає на чоловіків: плюси і мінуси

Стрільці шукатимуть пригод, а Водолії - свободи: любовний гороскоп на вересень 2023 року