RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Ось і літо мчиться до свого фіналу. Ми всі з надією чекаємо на вересень і хочемо хоч одним оком зазирнути в майбутнє. Комусь він принесе "чорну смугу", комусь - надії та нові зустрічі.

Експерти діляться астропрогнозом на перший осінній місяць.

Читайте також: Їм терміново треба у відпустку: чотири знаки Зодіака, які мають емоційне вигорання

Овни

Початок цієї осені буде багатим на позитивні емоції та нові знайомства. У вашому оточенні можуть з'явитися нові авторитети, які підштовхнуть до більшої мети і допоможуть зробити до них перший крок. У фінансовій сфері місяць не обіцяє спонтанних доходів чи дивовижного успіху. Але, як відомо, стабільність також добре! Можете сміливо планувати серйозні покупки на майбутнє.

Тельці

Цей вересень стане періодом великих змін. Швидше за все, Тельці зможуть по-новому подивитися на багато речей та переосмислити підходи до різних ситуацій у житті. Є ймовірність, що з'являться думки про зміну роботи, місця проживання, чи очищення кола знайомих. Настав час позбутися всього токсичного.

Близнюки

Не треба засмучуватися, якщо перші дні цього золотого місяця не потішать вдалим збігом обставин. Вам може здатися, що ситуація розгортається зовсім не на вашу користь. Але якщо зумієте подивитися на те, що відбувається під іншим кутом - помітите, що доля відводить вас якомога далі від поганого шляху, підказуючи легшу і коротку дорогу до мети. Виявіть терпіння до своєї другої половинки – можуть виникнути суперечки через гроші.

Раки

Не варто поспішати у прийнятті рішень. Перший місяць осені може підштовхувати вас до нераціональних вчинків та поспішних висновків. Тому зовсім не зайвим буде прислухатися до порад близьких людей. У професійній сфері Ракам слід докласти зусиль. Зараз саме час проявити свої таланти і розширити горизонти, чи то бізнес, чи кар'єрне зростання. Самотнім серцям вересень обіцяє романтичні знайомства. Цілком можливо, що ви зустрінете свою половинку.

Леви

Ваші амбіції у вересні отримають серйозну і надійну підмогу. Цегла за цеглою ви зможете побудувати фундамент для майбутніх звершень. Не потрібно вплутуватися в конфлікти в колективі і тримайтеся максимально далеко від пліток. Крім того, можете розраховувати на несподіваний, але дуже доречний дохід.

Діви

Початок цієї осені дозволить вам здолати чимало перешкод на шляху. І головна з цих перешкод – ваша невпевненість у собі. Представники знаку зможуть подивитися на себе збоку, без критичних оцінок та упереджених зауважень до своєї персони. Важливо у своїй зробити як висновки, а й застосувати в житті. А такий випадок трапиться, і не один. Зірки обіцяють вам багато вдалих подій та перспективних знайомств. Пора діяти.

Терези

У цей час вам потрібно дослухатися до своєї інтуїції. Внутрішнє чуття зможе не тільки підштовхнути вас у правильне річище, але й убезпечити від ненадійних людей та небезпечних авантюр. У справах сімейних зірки радять уникати уїдливих зауважень та суворої критики на адресу коханих людей. У цей час конфлікт може вибухнути навіть від іскорки мінімальної суперечки.

Скорпіони

Скорпіонам зірки радять уважніше придивитися до свого оточення. Зараз вам буде дуже яскраво видно баласт, у вигляді егоцентричних, токсичних людей, які "дружать" з вами через власну вигоду. І тут не варто грати у дипломатію. Сміливіше відстоюйте себе та свої межі. Наприкінці місяця зверніть увагу на своє харчування. Ваш ШКТ буде під ударом.

Стрільці

Представникам знака варто більше уваги та часу приділити своїй сім'ї. Швидше за все, ви надто акцентуєтеся на робочих моментах і проблемах, забуваючи про найголовніше і тим самим вносячи розбрат. фінансових справах зірки обіцяють Стрільцям додаткове джерело доходів. Цілком імовірно, що ви зможете швидко покращити свій добробут.

Козороги

У вересні Козорогам варто зайняти вичікувальну позицію та шукати підхожий момент для дій. Ламаючи грудьми на амбразуру, ви не тільки втратите чимало вдалих шансів, але й відштовхнете від себе людей, які могли сприяти вашому успіху. Тому наберіться терпіння. Також зірки радять приборкати свою впертість. Саме ваше бажання завжди здобувати перемогу у суперечках буде головною їх причиною.

Водолії

Початок вересня – вдалий час, щоб зайнятися творчістю. Натхнення буде вашим найчастішим гостем. А тому не лінуйтеся, сміливо записуйте ідеї, які спали на думку, і беріться за їх реалізацію. У любовній сфері самотнім серцям не варто квапити події. Ваша рішучість і пристрасна вдача можуть відлякати потенційного партнера.

Риби

Вересень обіцяє Рибам удачу у вирішенні побутових та фінансових питань. У вашому оточенні виявиться чимало людей, які допоможуть слушними порадами. Головне – дослухатися до них. У плані здоров'я зірки радять бути уважнішими до себе. Не ігноруйте симптоми хвороби та не відмахуйтесь – розв'язуйте проблему тут і зараз.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили становище: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає на знаки Зодіаку в наступні півтора року