RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Будуть на сьомому небі від щастя: Блакитна повня готує зміни в житті трьох знаків Зодіаку

Астрологи розповідають, що 30 серпня повня буде Блакитною. Таке явище доволі рідкісне, буває раз на 2-3 роки. Воно позитивно у питанні кохання вплине на деякі знаки зодіаку.

Про це повідомляє spiritualify.org.

Читайте також: Стрільці шукатимуть пригод, а Водолії - свободи: любовний гороскоп на вересень 2023 року

Як зазначають фахівці, блакитною називають четверту повню під час одного астрономічного сезону. Як правило, таких буває лише три. Примітно, що в астрології така повня здатна пробудити особливі енергії.

Телець

У цей час емоції вийдуть на перший план. Відчуватиметься спокій та баланс гармонії. Зірки запропонують пошукати внутрішню рівновагу. Саме цей факт і зробить стосунки наповненими, які почнуть трансформувати зсередини. Де були одноманітність та нудьга з'явиться азарт. З коханою людиною виникне глибока довіра, відносини стануть міцні на довгі роки.

Близнюки

У такий період цей знак порине у почуття сили та впевненості. Хоч ніжність не вийде на передній план у цей час, проте зв'язок з партнером ґрунтуватиметься на глибокому почутті. Відносини вийдуть на новий рівень, зрозумієте, що прагнете одного і того ж, маєте одні і ті ж мрії.

Діва

Під час Блакитного Місяця потрібно взяти ініціативу у відносинах на себе. Це приведе обох до успіху, ви станете каталізатором довгострокових змін. Це не лише перевизначить особисте життя, а й пошириться назовні, позитивно вплинувши на інші сфери. Зокрема, відносини з друзями, колегами та членами родини будуть процвітати, адже приплив любові та відданості пронизуватиме ваше спілкування.

Нагадаємо, раніше ми публікували фото Супермісяця з різних куточків світу.

  • Вас також може зацікавити:

Астрономів вразила зелена комета, яку не бачили з часів кам'яного віку

Як Повня впливає на чоловіків: плюси і мінуси

Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку