RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Потрібно набратися терпіння: ці чотири знаки Зодіаку у вересні чекають неприємності і конфлікти

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 3 вересня, назвали головних невдах серед знаків Зодіаку у першому місяці осені.

Гороскоп на вересень публікує медіа "Нова доба".

Читайте також: Жодних сліз та депресій: ці п'ять знаків Зодіаку легко і швидко переживають розставання

Близнюки

Місяць пройде під знаком "мінус". Вам потрібно набратися терпіння і намагатися подолати будь-які труднощі. У роботі варто бути максимально зосередженими та акуратними, щоб не припуститися помилок, ціна яких буде досить високою. Перевіряйте документи кілька разів і лише потім ухвалюйте рішення.

Рак

Можливі конфлікти та скандали. Потрібно дозувати інформацію і не давати приводів для появи пліток. Можете сподіватися на стабілізацію фінансової ситуації, але на початку місяця все буде не так добре. Нові стосунки у першому місяці осені навряд чи зародяться, а сімейні Раки можуть розраховувати на підтримку коханих людей.

Терези

На вас очікують недоліки та помилки минулого. Не слід очікувати багато від цього місяця в кар’єрі - на работі можливі конфлікти з керівництвом. Грошові витрати у вересні будуть пов'язані з відпочинком і розвагами. Астрологи також попереджають про проблеми в особистому житті - якщо ви давали якісь обіцянки і не виконали їх, вам буде важко повернути довіру коханої людини.

Водолій

Вам доведеться повернутися до старих справ і налагодити стосунки з людьми, з якими ви з певних причин перестали спілкуватися. Розташування Меркурія нагадує, що вам доведеться повернути усі борги. Треба бути максимально обережними за кермом та у фінансових справах. Можливі проблеми з побутовою технікою, на ремонт якої доведеться витратити гроші.

Раніше ми розповідали, що вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку.

Вас може зацікавити:

"Лінива" субота і "диявольська" неділя: гороскоп на перші вихідні вересня

Бувають налякані і збентежені: три знаки Зодіаку, які бачать дивні сни

Якою буде ваша карма? Ведичний гороскоп на вересень 2023