RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Якою буде ваша карма? Ведичний гороскоп на вересень 2023

Ведичний гороскоп розповість про те, що чекає на знаки Зодіаку у вересні 2023 року згідно з стародавньою системою передбачень.

"Апостроф" ділиться ведичним гороскопом всім знаків Зодіаку.

Читайте також: Ракам - нові доходи, Левам - втілення мрій: що принесе ретроградний Юпітер знакам Зодіаку

Перша половина вересня принесе знакам Зодіаку багато приємних новин та море енергії, а ось друга половина місяця не буде такою захоплено-радісною. З 17 вересня 2023 року Сонце буде в Діві, що говорить про необхідність дуже багато трудиться.

У першій половині вересня удача посміхнеться Терезам, Рибам і Близнюкам. Скорпіонам, що сходять, сильно везти у всьому протягом усього осіннього місяця.

Висхідні Овни

У вас є всі шанси перемогти у будь-якій суперечці та будь-якій боротьбі. Можете сміливо братися за будь-яке завдання. Не варто використовувати заборонені прийоми, оскільки це може зіпсувати карму. У цей час ви зумієте покращити своє здоров'я – цим варто зайнятися вже зараз.

Висхідні Тельці

Вам потрібно займатись фінансовими справами. Головне питання, яке хвилюватиме в цей період, - де взяти достатню кількість грошей і стати хоч трохи багатшим. Потрібно мати справи лише з найнадійнішими партнерами та уникати будь-яких сумнівних операцій.

Висхідні Близнюки

На початку цього місяця вам точно потрібно буде багато метушитися і бігати, справи не довго чекатимуть. Можете розраховувати в цей період на підтримку своїх друзів. Друга половина вересня виявиться більш спокійною і легкою, може доведеться задуматися про ремонт або купівлю нової житлоплощі.

Висхідні Раки

Вам доведеться в цей період вийти зі своєї зони комфорту, але це дуже добрі новини – ви зможете змінити своє життя. Багато спілкуйтеся і не бійтеся просити про поради! Крім того, саме час зайнятися своїм здоров'ям та приділити час спорту.

Висхідні Леви

Загалом, згідно з ведичним гороскопом, цей місяць буде роком злетів та падінь для представників знаку. Кар'єра дасть значні результати.

Висхідні Діви

У вас витрати перевищуватимуть доходи! Скільки б ви не заробляли, а платити треба дедалі більше. Не потрібно продовжувати накопичувати "на мрію", час задуматися про сьогоднішній день і потреби цього дня.

Висхідні Терези

Ви можете дозволити собі трохи відпочити, поїхати кудись або просто провести кілька лінивих днів вдома. Не забувайте піклуватися про себе – не варто постійно думати лише про інших.

Висхідні Скорпіони

Ви - головні щасливчики цього місяця. Яскраві, успішні, прогресивні та амбітні. Гарний час, щоб запустити свій проєкт або розпочати нову цікаву справу. Крім того, у вересні потрібно підсумувати бажання та взятися за їх здійснення.

Висхідні Стрільці

Ви можете різко змінити життєвий вектор, знайти нову мету життя або відмовитися від старих переконань, які гальмували вас. Відмінний час, щоб впустити у своє життя сміливі зміни та щось нове.

Східні Козероги

Ви здатні подолати будь-які перепони та опинитися на новому левелі у грі з назвою "Життя". Ви пережили велику кризу і тепер здатні йти далі. Можете сміливо зважитися на далеку подорож, вона може відкрити нові перспективи та подарувати нові знайомства.

Східні Водолії

Чекайте на проблеми зі здоров'ям і будьте обережні з ним. Навколо вас є люди, яким дуже складно догодити, вони можуть спричинити сильні переживання. Потрібно абстрагуватись і не думати про це. Можуть також виникнути проблеми зі спадщиною .

Східні Риби

На вас вже зачекалися великі зміни в особистому житті. Хороші звістки очікують сімейні пари, ймовірна вагітність, поява дитини. Велике кохання розквітне наприкінці вересня.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Космічні енергії захоплять у вир подій: початок осені стане особливим для трьох знаків Зодіаку

Як Повня впливає на чоловіків: плюси та мінуси

Місячні вузли в Овні: що чекає на знаки Зодіаку в наступні півтора роки