RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Повня 29 вересня: до чого треба бути готовим в цей день

29 вересня о 12:57 за Києвом очікується Повня, яка з астрологічної точки зору не буде простою. Тому фахівці зробили гороскоп для такого важливого дня.

Про це розповіла астрологиня Марина Скаді.

Читайте також: Скоро станеться сонячне затемнення з "вогненним кільцем": коли і як побачити унікальне явище

За її словами, цього разу Повня буде в знаку Овна. Це буде час протиріч, а також різких та імпульсивних вчинків. Проте є й плюси - свідомі люди матимуть шанс кардинально змінити своє життя, почавши його сміливо з нуля.

Астрологиня зауважила, що загалом Повня в Овні символізуватиме творчий початок, допомагатиме проявити лідерські якості. Саме під впливом Овна та планети Марс будуть сильні організаторські здібності. Багато хто усвідомить, що настав час із вдячністю відпустити старе та впустити щасливе нове.

Це період сприятливих змін для активних людей, хто не боїться залишити зону комфорту і докладає зусиль у напрямку досягнення власної мети. Багато хто відчує сильне бажання нових починань, змін ужитті.

У відносинах Повня перевірить їх на міцність. Тому найкращим помічником стане компроміс. Частіше згадуйте золоту середину і не ставте жодну з життєвих сфер в екстремальні умови, без надмірностей.

Проявляться нові таланти, вдасться справити правильне враження на впливових людей та покровителів. Контакти, встановлені у цей період, принесуть користь, знайдете друзів та однодумців.

Проте Повня витягне всі страхи, сумніви й комплекси. Через те, тим у кого недостатньо підготовлена база, бажано включити режим очікування, не будувати серйозних планів.

Як наголосила астрологиня, рекомендується робота з усвідомлення справжньої мети свого життя й призначення.

До 12 жовтня Місяць переміщатиметься по знаку Терези, де має статус вигнання. Люди відчують емоційне піднесення, бадьорість та енергійність.

"Марс у Терезах перебуває в аспектах з кармічними Місячними Вузлами і наголошує на важливості періоду від повні 29 вересня до молодика 14 жовтня, який є сонячним затемненням у Терезах. Східний Місячний Вузол у поєднанні з Марсом показує те, що йде, що не може розвиватися. Войовничий Марс за такого аспекту має збалансовану енергію, що дозволяє будь-який гострий конфлікт перевести в інше русло і знайти рішення дипломатичним шляхом. Терпіння закінчується, емоції переповнюють. На тлі таких планетарних взаємодій буде дедалі більше розмов про необхідність домовлятися та закінчувати війну. До того ж західні лідери дуже наполегливо це рекомендуватимуть і десь навіть тиснутимуть на керівництво України", - додала Марина Скаді.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в жовтні відбудеться два затемнення - сонячне та місячне, які припадають на молодик і повний місяць.

  • Вас також може зацікавити:

Одягаються краще за інших: астрологи назвали найбільш "модні" знаки Зодіаку

Тринькають гроші направо і наліво: чотири найбільших шопоголіки Зодіаку

Амур вже готує стріли: ці знаки у жовтні закрутять бурхливий роман