RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Амур вже готує стріли: ці знаки у жовтні закрутять бурхливий роман

Астрологи, які раніше розповідали, що чекає знаки Зодіаку в неділю, 24 вересня, підготували любовний гороскоп на жовтень.

Що чекає на знаки Зодіаку в особистому житті - в астропрогнозі "Главреда".

Читайте також: Сонячне і місячне затемнення в жовтні 2023: які дні будуть сприятливими, а які - небезпечними

Овен

Знайдіть час для себе. Вам необхідно навчитися протистояти демонам свого минулого і провести їх до виходу. Тільки звільнившись від старої історії, ви зможете написати абсолютно нову.

Телець

У жовтні Ви відчуватимете любов оточуючих та кохання близької людини. Дозвольте собі насолоджуватися цими моментами, не турбуючись про те, що може принести завтра.

Близнюки

Ви створили проблеми там, де їх не було і в помині. Запишіть свої думки. Початок діалогу з самим собою допоможе вам усвідомити, що все набагато простіше, ніж ви себе переконували.

Рак

Ви вже боролися з демонами самотності. Замість того, щоб закриватися від людей, з'являйтеся з хоробрим серцем і поговоріть про свої страхи. Люди не знатимуть, як любити вас, якщо ви цьому не навчите.

Лев

Цього місяця вам надається можливість перетворити свої рани на мудрість і відкрити двері, які ви колись зачинили. Однак переконайтеся, що ви знайшли баланс між головою та серцем.

Діва

Ви вже зіштовхувалися зі своїми найглибшими і найтемнішими страхами. Ви не та сама людина, якою були місяць тому. У жовтні ви відчуєте, що знову довіряєте любові, яку ви виявили у своєму Всесвіті.

Терези

Цього місяця Ви захочете оголити все це, своє серце і душу, не турбуючись про результат. Готовність вашого партнера постійно приходити до вас є ознакою того, що він так само зацікавлений у майбутньому цих відносин, як і ви.

Скорпіон

Наразі Ви перебуваєте в процесі спілкування з кимось, хто дає вам можливість проявити себе таким, яким ви є, і не цурається відкритих і чесних розмов про важливі речі.

Стрілець

Залиште місце для люті та образи, дозволивши собі відпустити те, що вже не служить вашому найвищому та найбільшому благу. Не дозволяйте страху самотності стати причиною вашого опору вітру змін.

Козеріг

Визнайте власну еволюцію. Настав час переглянути правила взаємодії. Козерогам, які нещодавно почали зустрічатися з кимось, рекомендується робити крок за кроком.

Водолій

Ви зробили вибір виконати своє зобов'язання, незважаючи на те, як все склалося для вас у минулому. Проте Ви не можете змінити інших людей або змусити їх щось робити у вашому житті. Отже, ведіть необхідні розмови, але також керуйте своїми очікуваннями.

Риби

Дозвольте собі перебувати в енергії отримання. Дозвольте собі насолодитися солодким нектаром, який наливають у вашу чашку. Ви заслуговуєте на кожну частинку любові, турботи та прихильності, яку ви виявляєте у своєму світі.

Нагадаємо, раніше ми писали, кого вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас може зацікавити:

Жовтень принесе казкову удачу: кому зі знаків Зодіаку пощастить вже зовсім скоро

Коридор затемнень зачепить кожного: гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Жити без цього не можуть: три знаки Зодіаку, які завжди сваряться з людьми