RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Чекайте на несподівану розв'язку: астролог дав прогноз щодо війни до кінця осені

Астролог Влад Росс прогнозує, що у жовтень та листопад стануть найуспішнішими місяцями для України та ЗСУ зможуть зруйнувати Кримський міст, що стане початком кінця окупантів.

Про це розповів міжнародний астролог вищої категорії та астрополіттехнолог Влад Росс.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Для України найуспішнішим періодом буде жовтень і, особливо, початок листопада місяця. Ми побачимо несподівану розв'язку на південному фронті. Принаймні, Сили оборони зроблять все так, що у РФ не буде можливості відбивати атаки наприкінці осені", - заявив Росс.

Він уточнив, що це може бути не лише звільнення Токмака на Запоріжжі, а ЗСУ зможуть діставати до важливих мости на території підконтрольній російським окупантам.

"Я думаю, що після атаки ХАМАС на Ізраїль, ФРН зважиться і передасть Україні ракети Taurus і ЗСУ зможуть зруйнувати Кримський міст, що стане початком кінця окупантів", - наголосив Росс.

Додамо, що Влад Росс - дипломований астролог Зороастрійського Інституту, провідний астролог України, Росії, Білорусі, астропсихолог, астролог Авести - найдавнішого вчення на Землі. Входить до п'ятірки найкращих астрологів України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами Влада Росса, Кремлівський диктатор Володимир Путін перетвориться на "овоч" вже найближчим часом - його мозок помре вже цього місяця.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога