RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Гроші "потечуть" просто в руки: яким знакам Зодіаку пощастить на наступному тижні

Астрологи, які назвали найкращих коментаторів за гороскопом, розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить наступного тижня.

Астрологи склали фінансовий гороскоп на наступний тиждень.

Читайте також: Гороскоп на листопад: астролог назвав щасливчиків місяця і тих, у кого почнеться "чорна смуга"

Овен

Астрологи радять уникати легковажності та розслабленості у вирішенні будь-яких, але особливо – фінансових питань: занадто велика ймовірність припуститися помилки, яка дорого коштуватиме.

Телець

Варто відмовитися від будь-яких фінансових операцій цього тижня: навіть маючи незначний масштаб, вони, найімовірніше, виявляться невдалими, а, отже, призведуть до втрат, тож краще зачекати.

Близнята

Найважливіше – навести лад у справах, документах і, особливо, в будинку: мотлох, що перебуває в ньому, заважає рухатися грошовій енергії.

Рак

Отримавши прохання про фінансову допомогу від когось із оточення, не варто поспішати: необхідно все добре обдумати і зважити, інакше можна втратити свої заощадження без надії їх повернути.

Лев

Час сприятливий для серйозних життєвих змін, пов'язаних із нерухомістю: так, можна ставати до ремонту і навіть будівництва заміського будинку — всі починання будуть успішними.

Діва

Тим, хто давно збирався поговорити з начальством про підвищення заробітної плати, не варто гаяти часу: нинішній тиждень максимально сприятливий для знаходження з ним спільної мови.

Терези

Тиждень вдалий для того, щоб змінити роботу, яка не приносить задоволення – ні морального, ні матеріального: представники знака зможуть проаналізувати ситуацію та зрозуміти, що вибрати натомість.

Скорпіон

Можна відкривати власну справу, бажано спільно з партнером, якому довіряють представники знака: таким чином буде легше та простіше подолати ймовірні у таких випадках перешкоди.

Стрілець

Будь-яке придбання, зроблене в цей час, виявиться вдалим – особливо це стосується великих закупів, які прослужать представникам вірою та правдою протягом довгих років.

Козоріг

Час сприятливий для будь-яких фінансових операцій – можна навіть давати гроші в борг: з їхнім поверненням не виникне жодних проблем, до того ж можна розраховувати на пристойні відсотки.

Водолій

Перш ніж розпочинати реалізацію важливого проєкту, на який представники знака покладають великі фінансові надії, необхідно ретельно зважити сили: прикро зупинитися на півдорозі.

Риби

Варто остерігатися шахраїв, які розраховують на фінанси представників знака: особливо це стосується шлюбних аферистів, яким вони через властиву їм романтичність легко можуть повірити.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Ризик - справа благородна: ці три знаки Зодіаку в жовтні наважаться на сміливі зміни

Місячні вузли в Овні: що чекає на знаки Зодіаку в наступні півтора роки

Кожен має свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку