RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

З них вийдуть чудові рибалки: три найтерплячіші знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про войовничі знаки, зараз назвали тих, хто вважається найтерплячішим за гороскопом.

Про це повідомляє видання purewow.

Читайте також: Нові зустрічі та повернення колишніх: що принесе серпень знакам Зодіаку у коханні

Телець

Цей знак вважається матеріальним і практичним, і напрочуд врівноваженим. Вони усвідомлюють, що якісь неправильні дрібні речі - це не кінець світу. Так, якщо в кав'ярні було замовлено не ту каву, Телець спокійно замовить іншу, без зайвих слів та нервів. Цей знак дуже м'який за характером, а його самовладання може забезпечити не тільки безплатний напій, а й багато життєвих переваг.

Риби

Представники цього знаку вважаються дуже емпатичними. Вони вміють відчувати глибоко емоції. На відміну від тих, хто почне лаятися у разі обгону авто, що рухається надто повільно, Риби зберігатимуть спокій. Справа в тому, що вони вміють входити у положення інших. Швидше за все, припустять, що за кермом - дбайливий батько, який везе немовля додому, чи гончар, який перевозить ексклюзивні вироби. Риби вміють бачити далі своїх потреб, і, як правило, служать вищому благу.

Козеріг

Цей знак суворий та мудрий. З висоти своєї емоційної зрілості, він не дозволяє ситуаціям, що розчаровують, такі як очікування біля кабінету стоматолога, брати над собою гору. Козероги швидко вміють орієнтуватися і використовувати час максимально ефективно. Вони відповідатимуть на електронні листи, читатимуть новини та плануватимуть свої обіди на наступні два тижні. Якщо Козероги побачать мету на горизонті, то готові наполегливо працювати для її досягнення.

Раніше ми писали про гороскоп карт Таро на останній місяць літа, який склали для кожного знаку.

  • Вас також може зацікавити:

Календар магнітних бур в серпні: які дні будуть найбільш небезпечними

Супермісяць 2023: кому з 1 серпня усміхнеться Фортуна

Сплануйте важливі події: календар сприятливих і несприятливих днів у серпні