RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Місячне затемнення закриє осінній коридор: що не можна робити та по кому вдарить найбільше

Осінній сезон затемнень завершується місячним затемненням 28 жовтня о 23:14 у Тельці на висхідному місячному вузлі. У цей період важливо дотримуватися внутрішнього балансу в складних ситуаціях і намагатися вибудовувати гармонійні взаємини.

Про це розповідає астролог Марина Скаді (Марина Соколова).

Читайте також: Коридор затемнень у жовтні: на які дати випадає, що можна і заборонено робити

Період зростаючого Місяця цього разу дуже непростий, оскільки він є коридором затемнень. Але вже після місячного затемнення 28 жовтня поступово життя увійде у звичне русло. Щоб не було розчарувань цього дня, у другій половині жовтня варто порівнювати свої придбання з необхідністю, змістом, кількістю та якістю.

З 27 по 29 жовтня краще не займатися справами, які мають для вас дуже велике значення. Місячним затемненням у Тельці управляє Венера, що переміщається за знаком Діви, де має слабкий статус. У цьому ж знаку знаходиться негативна кармічна точка - Чорний Місяць, що сприяє патологічному накопиченню, посилює бажання запастись на майбутнє. Дуже важливо в це місячне затемнення витримувати внутрішній баланс у складних ситуаціях, вистоювати взаємини та не прогинатися, відхиляючись від своєї суті. Не зраджуйте себе, свої устремління та свої принципи.

У найближчі дні до та після місячного затемнення варто присвятити переосмисленню, завершенню або завершенню масштабних справ та проектів. Осінній сезон затемнень несе у собі кардинальні зміни, які можуть розгорнути життя та світогляд на 180 градусів. У цей час варто виявляти максимальну уважність до подій, берегти взаємини та ресурси, вчитися бути чесними.

Місячне затемнення впливає на наш внутрішній стан. Багато хто почувається знесилено, згадує минулі помилки, впадає в апатичні та депресивні стани. У ці дні складно формулювати думки, у голові з'являється туман, хочеться втекти від усіх та побути на самоті. Особливо сильно Місяць впливає на жінок і дітей: з'являється плаксивість, недовірливість, тривожність.

Раніше "Апостроф" писав, чим небезпечний коридор затемнень у жовтні 2023 року.

  • Вас також може зацікавити:

Сонячне затемнення переверне життя цих знаків Зодіаку: на кого чекає новий роман, а на кого - прорив у кар'єрі

Сонячне затемнення з "вогненним" кільцем: коли буде в жовтні і чого не варто робити

Почнеться біла смуга: листопад принесе прорив у житті п'яти знакам Зодіаку