RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

"Штормитиме" всіх: що принесе місячне затемнення кожному знаку Зодіаку

Астрологи зробили застереження для кожного знаку Зодіаку на період місячного затемнення 28 жовтня 2023 року.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Сонячне затемнення переверне життя цих знаків Зодіаку: на кого чекає новий роман, а на кого - прорив у кар'єрі

Овен

На Овні цей час серйозно позначиться, тому бажано тримати під контролем негативні емоції. Не йти на будь-які конфлікти, а емоційно і ментально вибудовувати взаємини так, щоб не було надміру. Також не йдіть на ризики, особливо фінансові.

Телець

Місяць перебуватиме в цьому знаку, тому вплив затемнення буде відчутний. Більше того - його відлуння нагадуватиме про себе ще упродовж наступних пів року. Ви будете стояти перед вибором - робити добро, піклуватися про інших чи йти на жорсткі конфлікти, руйнуючи все. Тому зберігайте гармонію та спокій.

Близнюки

Цей період спровокує сильні душевні переживання. Постарайтесь нівелювати претензії до себе та інших, зайнятися роботою. Уникайте конфліктів на роботі. Дбайте про самопочуття, емоційний стан.

Рак

Раки теж особливо відчувають затемнення. Ви відчуєте себе самотнім, покинутим і незрозумілим. Здаватиметься, що не розуміють близькі та друзі. Проте це лише емоції та ілюзії затемнення. Проведіть цей період у гармонії та спокої.

Лев

Леви відчують емоційний дискомфорт. Можливі конфліктні ситуації з начальством, рідними та близькими. Постарайтеся показувати тільки позитивні емоції, це закладе міцну основу для наступних пів року.

Діва

Діви також мають контролювати емоції, думки та слова. Ті, хто працює в інформаційній сфері, можуть бути втягнуті у грандіозні конфлікти і скандали. Відкладіть далекі поїздки та подорожі.

Терези

Уникайте ризиків і не робіть великих фінансових вкладень. Уникайте будь-яких операцій із грошима, щоб не влізти у проблеми та борги. Не купуйте великі речі, особливо нерухомість.

Скорпіон

Скорпіонам теж радять уникати конфліктів, не проявляти категоричності, адже можна зробити фатальну помилку. Зберігайте спокій, будьте лояльні до інших. Підтримуйте гарний настрій та гармонію із собою та світом.

Стрілець

Тиждень буде дуже складним емоційно. Може погіршитися і здоров'я. Знайдіть у комусь підтримку. Не бажано замикатися в собі та шукати недоліки або звинувачувати когось іншого. Шукайте хороше.

Козеріг

Доведеться теж непросто, адже розташування планет свідчить про те, що перебуватимете у сильній напрузі. Вам здасться, що ви абсолютно одні проти всіх. Концентруйтесь на хороших емоціях та думках.

Водолій

Водолії також стануть емоційні. Ви розриватиметеся між домашніми клопотами і власною кар'єрою. Не проявляйте негатив, а постарайтеся налагодити відносини з усіма.

Риби

Зачеплять негативні енергії і Риб. Знак буде ображатися на всіх, захоче кинути все і поїхати "світ за очі". Можливі конфлікти, особливо з рідними. Контролюйте свої емоції. Приведіть внутрішній світ до ладу, радять астрологи.

Раніше "Апостроф" писав, чим небезпечний коридор затемнень у жовтні 2023 року.

  • Вас також може зацікавити:

Коридор затемнень у жовтні: на які дати випадає, що можна і заборонено робити

Сонячне затемнення з "вогненним" кільцем: коли буде в жовтні і чого не варто робити

Почнеться біла смуга: листопад принесе прорив у житті п'яти знакам Зодіаку