RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Почнеться справжня чорна смуга: місячне затемнення принесе неприємності і розчарування трьом знакам Зодіаку

Мисливська повня, яку очікують у суботу, 28 жовтня о 23:14 за київським часом, посприяє змінам у житті чотирьох знаків Зодіаку. Натомість для деяких представників гороскопа настане чорна смуга – це стосується Стрільців, Овнів та Тельців.

Про це повідомляє "spiritualify".

Стрілець

У представників цього знаку Зодіаку виникне бажання закрутити новий роман. Це пов'язано не лише з тим, що ви ймовірно виросли зі старих стосунків, але й з тим, що вам захочеться розуміння та душевної близькості.

Зірки рекомендують добре подумати перед таким важливим кроком та зважити всі наслідки. Чесність та відкрите спілкування є ключовими у складних стосунках.

Читайте також: Сприятливі дні у жовтні 2023: коли краще влаштувати весілля, змінити роботу та поїхати в подорож

Овен

Овнам захочеться філософського спілкування, а фізична близькість відійде на другий план. Є ризик таємничих стосунків, які потім важко буде пояснити оточенню, проте під впливом повні ця ідея затуманить ваш мозок.

Однак на даному етапі вашого життя важливо утриматися він поспішно прийнятих рішень та думати головою.

Повага та емпатія є ключовими рисами, на які слід орієнтуватися, особливо під час впливу повні.

Телець

Під час повні представники цього знаку Зодіаку можуть спокуситися на власні фантазії та повірити, що новий роман розв'яже усі проблеми. Однак важливо визнати, що це просто ваші думки, часто віддалені від реальності.

У глибині душі ви прагнете захоплення романом, водночас бажаючи безперешкодного повернення до стабільності ваших теперішніх стосунків. Повний місяць діє як дзеркало, відображаючи сутність того, ким ви є насправді — людина, яка цінує стабільність, але також дотримується ідеалів, які можуть не ідеально відповідати контексту партнерства.

Ця подвійність є невід’ємною частиною вашої особистості, і під час повного місяця ці грані вашого єства висвітлюються, пропонуючи можливість для саморефлексії та зростання.

Раніше ми публікували місячний календар покупок.

  • Вас може зацікавити:

Сприятливі дні у жовтні 2023: коли краще влаштувати весілля, змінити роботу та поїхати в подорож

Новий календар ПЦУ: усі дати православних свят на 2024 рік

Землю накрила магнітна буря: скільки триватиме "сонячний шторм" і як захиститися