RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

11 травня

10 травня

Всі новини

Кремль готовий закінчити війну: таролог дала прогноз щодо перемовин та кардинальних змін в РФ

Керівництво РФ хоче розпочати переговори про припинення війни з Україною, але лише на своїх умовах. При цьому там відразу почнуть готуватися до повторної агресії за кілька років.

Про це розповіла таролог Стелла.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Карти дають інформацію про те, що відбуваються кардинальні зміни. Невідворотні. Ймовірність того, що в Росії все дуже погано і вони прагнуть закінчити війну, за допомогою переговорів. Поки вони всіма силами намагаються утримати все, що захопили, вони втрачають набагато більше у своєму домі”, - сказала астролог.

За її словами, у РФ хочуть підбиття підсумків і вони навіть готові чимось пожертвувати.

"Може бути це Донецьк і Луганськ. Водночас, вони хочуть і залишити щось. По-друге, у них немає згоди між собою. Вони хочуть переговорів, але домовитися про спільну позицію не можуть. У кожного з них своє уявлення про те, як має закінчитися ця війна”, - зазначила Стелла.

Таролог підкреслила, що за всіх можливих варіантів керівництво РФ погодиться на перемир'я тільки на своїх умовах, що явно не підходить Україні.

"Більше того, карти кажуть, що окупанти відразу ж почнуть готуватися до помсти. І через пару років повернуться знову. Тому, всі повідомлення про прагнення Росії до миру є ширмою і вірити їм не можна", - підкреслила Стелла.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами екстрасенсів, кремлівський диктатор Володимир Путін перетвориться на "овоч" вже найближчим часом.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога