RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Легко закохуються з першого погляду: топ-5 романтиків за гороскопом

Астрологи, які раніше розповіли, хто може піти на розлучення до кінця року, зараз назвали знаки Зодіаку, які здатні закохатися з першого погляду.

Про це повідомляє видання Ukr.Media.

Читайте також: Завжди креативні та кмітливі: три знаки Зодіаку, які не бояться нового досвіду

Овен

Овни від природи мають гостру потребу в яскравих емоціях. Цей знак може легко закохатися в того, хто здатен розбурхати їхню уяву. Стосунки з ними обіцяють бути емоційні, красиві та захоплюючі.

Близнюки

Народжені під цим знаком також можуть зачаруватися з першого погляду. Близнюки можуть закохатися спонтанно навіть самим собі на подив. Вони легко можуть зануритися у романтичні стосунки та готові працювати над ними.

Лев

Цей знак полюбляє бути у центрі уваги. Леви здатні не тільки блискавично закохатися, а й стрімко втратити інтерес до предмета обожнювання. Примітно те, що вони можуть здаля закохатися і розлюбити, не встигнувши навіть познайомитися.

Терези

Терези також завжди відкриті до нових романтичних моментів. Вони теж легко закохуються з першого погляду. Для цього достатньо лише прояву уваги та симпатії у їхній бік. Цей знак цінує красиві вчинки та подарунки-символи.

Риби

Риби не уявляють себе без неспокійного серця, яке сохне по комусь. Вони прагнуть постійно відчувати стан закоханості і шукають того, кого будуть таємно любити, навіть коли перебувають у тривалих стосунках. Можуть навіть просто закохатися у фантазію.

Раніше астрологи розповіли, що Рік Дракона принесе поповнення в родині чотирьом знакам Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Вічні джерела проблем: чотири знаки Зодіаку притягують неприємності до себе та близьких

Ночі з ним будуть незабутніми: найбільш пристрасний знак Зодіаку

Вони вміло розпізнають брехню: хто із знаків Зодіаку має гарну інтуїцію