RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Будуть купатися в грошах: рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам за східним гороскопом

У рік Зеленого Дракона перед багатьма відкриються нові фінансові перспективи та успіх у бізнесі. Проте чотирьом представникам китайського Зодіаку пощастить найбільше.

Для кого рік буде собливо вдалим розповіли астрологи.

Читайте також: Завжди креативні та кмітливі: три знаки Зодіаку, які не бояться нового досвіду

Кролик

Інтелект Кролика та здатність до адаптації стануть запорукою успіху народжених під цим знаком. У кар'єрному плані вони виявлять, що їхні навички та таланти мають великий попит, що призведе до значного просування по службі. У рік Дракона їм рекомендується робити інвестиції та починати великі ділові проєкти – вони мають бути вдалими.

Мавпа

Мавпи зможуть вдало продемонструвати свої навички та реалізувати високі амбіції. Гороскоп вказує на те, що навіть ризиковані ініціативи будуть для них вдалими. Мавпам можна буде спробувати зіграти в казино чи взяти участь у лотереї – фортуна буде прихильна до них.

Дракон

Вони будуть матимуть успіх в усіх починаннях. Цілі на рік Дракона народженим під цим знаком треба ставити великі, мріяти по-крупному. Започаткувати успішний бізнес вдасться навіть тим, хто не має досвіду, і навіть маленькі інвестиції почнуть приносити несподівано хороший дохід. Драконам варто присвятити рік закладенню основ довгострокового фінансового зростання та стабільності.

Собака

Все, що напрацювали Собаки у минулому, окупиться. Вкладені у рік Дракона зусилля та інвестиції повернуться з підвищеним прибутком. Причому йдеться не тільки про роботу та гроші: в особистих стосунках буде діяти той самий принцип. У фінансовому стосунку вони рухатимуться виключно по висхідній траєкторії.

Раніше "Апостроф" розповідав про символ 2024 року, про те, які східні знаки Зодіаку з ним уживатимуться.

  • Вас може зацікавити:

Кохання тут більше не живе: ці знаки Зодіаку можуть піти на розлучення до кінця року

Будуть шоковані подарунками долі: два знаки Зодіаку, які знайдуть щастя до кінця року

2024 рік подарує справжнє кохання: три знаки Зодіаку зустрінуть свою "другу половинку"