RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Бог війни Марс знову стане прихильним до України, листопад принесе багато хороших змін: відео

У листопаді на Україну чекають кращі часи - зросте військова та фінансова допомога партнерів, а ЗСУ заручаться підтримкою Бога війни Марса.

Про це розповів ведичний астролог-практик Олексій Суханов.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Листопад відрізнятиметься від жовтня на краще. У нашій річній карті був напружений період, особливо у військовій сфері. Дві складні тенденції закінчуються в листопаді з різницею у два дні, це дуже добре. Влітку не дуже добре почувала себе планета Марс, це пояснює процес на фронті, не було підтримки від Марса - Бога війни. З 6 листопада по 25 листопада - продуктивний період. Може давати позитивні події політичної сфери - в Америці може вирішитись, відновиться підтримка. Підтримка картою України буде точно до березня", - розповів Суханов.

Він додав, що також можливі позитивні тенденції на фронті. Можуть бути проведені успішні операції.

З 25 листопада по 25 грудня - напружений період, пов'язаний з настроєм усередині України, що може бути пов'язано з обстрілами росіянами енергетики. Листопад можна поділити на 3 частини. 1-11 листопада - нейтральна, не так багато тривог, важливих подій особливо не буде. 11 до 26 листопада - пік напруги, кількість тривог більше, ключові та різкі події листопада. 27 і до кінця - спокійні нейтральні дні. Найкращі дні: 4, 17, 19, 23”, - розповів астролог.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами екстрасенсів, кремлівський диктатор Володимир Путін перетвориться на "овоч" вже найближчим часом.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога