RU  UA  EN

Пʼятниця, 18 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 44.50
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

17 жовтня

Всі новини

Не ладять з Драконом: кого в 2024 році чекатимуть проблеми і невдачі

Наступний, 2024 рік, рік Дракона готує екстремальні зміни для деяких знаків Зодіаку, тоді як для інших представників гороскопа цей рік може стати не найкращим.

Про це повідомляє "chinesezodiac".

У 2024 році людям, народженим у рік Собаки, можливо доведеться зіткнутися з певними викликами. За віруваннями китайської астрології, Собака та Дракон не є союзниками. Хоча характер Собаки характеризується лояльністю та захисними якостями, він може протистояти напористості Дракона, що, зрештою, може призвести до можливих зіткнень чи непорозумінь. Разом з тим, Собаки можуть витончено подолати ці труднощі завдяки своїй рішучості та завзятості.

Читайте також: Готуємось зустрічати 2024 рік: які кольори та страви любить Дерев'яний Дракон

Маючи репутацію сміливих та незалежних, народжені у рік Тигра також можуть відчути деякий опір енергії, характерної для Дракона. Відомо, що Тигри виявляють заповзятливість та агресивність, що іноді призводить до суперечок із сильним лідерським стилем, властивим Дракону. У 2024 році Тиграм може знадобитися винахідливість для ефективної взаємодії з впливом Дракона з метою досягнення своїх цілей.

Народженим у рік Кролика, з їх м'яким, дипломатичним характером, рік Дракона може мати деякі складнощі. Динамічна та наполеглива природа Дракона іноді суперечить прагненню Кролика до гармонії та світу. Однак Кролики мають здатність швидкої адаптації та можуть навчитися використовувати енергію Дракона у своїх інтересах.

Народженим у рік Бика, з їхньою відомою працелюбністю та рішучістю рік Дракона може принести деякі виклики. Попри схожі риси, такі як рішучість, яскрава та динамічна енергія Дракона може суперечити практичному та систематичному підходу Бика. У 2024 році Бикам може знадобитися знайти баланс між традиційними методами та новаторством.

Раніше ми публікували 20 ідей найкращих подарунків на рік Дракона.

  • Вас може зацікавити:

Купатимуться в грошах: рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам по східному гороскопу

Рік Дерев'яного Дракона: кому найбільше пощастить у 2024 році за китайським гороскопом

Дракон принесе удачу та багатство: ці чотири знаки будуть обранцями долі у 2024 році