RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Залишилось півроку? Астролог озвучила прогноз щодо Путіна

У найближчі півроку на кремлівського диктатора чекає складний період.

Таким прогнозом поділилася астропсихолог Ірина Звягіна

Читайте також: Переворот чи ліквідація? Астролог розповів про подальшу долю Путіна та Росії

Експерт заявила про те, що живучість Путіна повною мірою відображає характерні риси етносу Росії.

"У війнах, розгулі, заздрості, самолюбстві - у прихильників "російського світу" простежується абсолютна самовідданість, готовність зректися всього і раптово стати "огидним виродком і злочинцем". "Колообіг судомного і моментального самозаперечення і саморуйнування", - писав про цю рису етносу Федір Достоєвський. На думку українських воєначальників, будь-яка держава, зазнавши таких втрат у війні, які вже зазнала росія, вже завершила б свою експансію. Але для Росії поняття "багато жертв" не існує в принципі", - розповіла експерт.

Вона також зазначила, що апетити кремлівського диктатора дуже добре описує мапа повернення Юпітера до його гороскопу 11 років тому - 29 квітня 2012 року.

"Планети, що спостерігаються астрологом, символізують амбіції, війну та трансформації. Тваринність диктатора астропсихолог пояснює підтримкою "підданих". "Карта ця вже реалізувалася, сусідні землі справді були окуповані. Але очевидним є й те, що шляхи у них зав'язали. І цій карті залишилося терміну півроку" , - каже Звягіна.

Вона розповіла про те, що 11 квітня 2024 року починає діяти нова карта повернення Юпітера, не така ж сильна, як її попередниця. Російський презилент все глибше ув'язує, але розраховувати на відмову від амбіцій, що залишилися, не варто.

"Карта в динаміці посилить свій вплив у квітні-травні 2024 року. Попереду маячить період великого занепаду. Але півроку він ще має" , - розповіла про ситуацію експерт.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, конфлікт між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року у тому чи іншому вигляді.

  • Вас може зацікавити:

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Кремль готовий закінчити війну: таролог дала прогноз щодо переговорів та кардинальних змін у РФ

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни