RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Настане "чорна смуга": 2024 стане роком депресії для п'яти знаків Зодіаку

На думку астрологів, 2024 стане особливо депресивним для деяких знаків зодіаку, що засновано на особливостях кожного з представників зодіакального кола.

Ресурс knowinsiders пише, кого може спіткати депресивний розлад.

Читайте: Щастя пройде повз: ці чотири знаки Зодіаку залишаться самотніми у 2024 році

КОЗЕРІГ

За гороскопом Козерога на 2024 рік, саме цей знак зодіаку буде найбільш схильний до депресії через нестійку психологію плюс неприємності та хворобу, що повернеться.

Козероги найбільш уразливі до депресії, тому що вони заходять надто далеко. Небагато людей усвідомлюють, наскільки погано вони вміють регулювати свої емоції. Козероги амбітні, але вони можуть бути суворими до себе, порівнюючи свій прогрес з успіхами інших.

Коли люди негативно порівнюють себе з іншими, вони відчувають низьку самооцінку та депресію. Через це Козеріг легко переживає стрес і, що ще гірше, депресію.

Козерогам потрібно любити і цінувати себе, покласти край самокритиці, порівнянням та завищеним очікуванням.

ТЕЛЕЦЬ

У 2024 році темперамент Тельця зробить його другим найвірогіднішим знаком зодіаку, який страждає від клінічної депресії. Їм важко зосередитися у галасливій обстановці, тому вони уникають виходити надвір.

Через це їм важко заводити друзів та легко ображати людей. Телець має схильність говорити і робити речі, які змушують його почуватися погано.

Незважаючи на те, що здоров'я цього знака чудове і в 2024 році немає особливих причин для занепокоєння, астрологічні прогнози припускають, що цей рік не буде безхмарним. Незважаючи на свою практичну, відповідальну, терплячу та обережну натуру, Тельці насилу виражають свої емоції і часто почуваються незручно.

Тільцям рекомендується зарядити свої "батарейки", проводячи час на самоті, займаючись тим, що їм подобається.

РАК

Раки мають найвищий емоційний інтелект і ненаситну потребу відчувати і дарувати любов серед усіх знаків зодіаку. Однак це має як свої переваги, так і недоліки. Вони схильні до емоційної нестабільності та розчарування через потребу відчувати широкий спектр почуттів одночасно.

Ось чому вони так часто впадають у безнадійність, коли стосунки раптово зазнають невдачі. Плюс проблеми свого психічного здоров'я Раки не намагатимуться приховати.

Раку необхідно збалансувати свої емоції, слід вибратися зі свого рожевого фантастичного світу. Коли справа доходить до найгіршого, потрібно бути готовим не теоретично.

ТЕРЕЗИ

Це один із знаків зодіаку, який часто відчуває серйозні психологічні проблеми через любов до краси та прагнення до досконалості. У Терезів нереально високі вимоги до себе, і в результаті їм важко підтримувати порядок і точність, наскільки їм хотілося б.

Терези мають тенденцію почуватися самотніми і небезпечними, коли вони знаходяться далеко від своїх друзів та сім'ї. Вони добровільно беруть участь у добрих справах не тому, що їм подобається бачити нужденних, а скоріше тому, що вони бояться негативних думок, які прийдуть до них, якщо їм буде нудно та самотньо.

Коли Терези почуваються пригніченими, вони схильні огризатися на всіх і вся. Це тому, що вони постійно турбуються через те, що їм боляче.

Якщо Терези виявляться в такому стані, їм рекомендується відпочити і розслабитися.

ОВЕН

Через свій дитячий, імпульсивний і безтурботний характер Овен може виявитися найменш ймовірним знаком зодіаку, який зіткнеться з депресією у 2024 році.

Овен може імітувати поведінку дитини, але насправді він чутливий і потребуючий, у нього тендітне і вразливе дитяче серце.

Як і немовлята, представники цього знаку зодіаку засмучуються, коли їм не приділяється належної уваги. Через це Овну легко почати думати, що він припустився якоїсь помилки, і впасти в глибоку депресію.

Для тих, хто народився під знаком Овна, у 2024 році будуть часи чудового здоров'я, але будуть і періоди його занепаду. Особливо останні кілька місяців року, коли стрес через гроші може викликати головний біль. Тому важливо приділяти більше уваги відпочинку та догляду за собою.

Овнам потрібно проводити час із сім'єю та друзями, оскільки він потребує втішних обіймів.

Нагадаємо, раніше ми писали про три знаки Зодіаку, які постійно змінюють свої плани.

  • Вас може зацікавити:

Хороші манери у них у крові: п'ять найввічливіших знаків Зодіаку

Щастя у ваших руках: ці п’ять знаків у 2024 році досягнуть небачених висот

Прорив у кар’єрі і нова любов: ці чотири знаки у 2024 році чекають доленосні зміни