RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Коли буде великий відступ росіян та переговори щодо закінчення війни: прогноз екстрасенса

Російські окупанти почнуть великий відступ з території України після березня 2024 року. Незабаром після цього за участю третьої сторони розпочнуться мирні переговори.

Про це заявила екстрасенс Яна Пасинкова.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Насправді, великий відступ росіян планується після березня 2024 року. Це буде певна хвиля, яка спливе з нашої землі. Насамперед, наші воїни звільнять території, які найбільше постраждали за час війни - міста, які розташовані біля води, та міста, де є стратегічно важливі об'єкти. Наприклад, там, де Запорізька АЕС чи якийсь хімічний завод, чи інше небезпечне підприємство”, - зазначила Пасинкова.

За її словами, одним зі слабких місць Росії є зміна влади.

"Слабке місце окупантів - майбутня зміна влади. Місце диктатора Путіна займе хтось молодий і чорнявий. У нього буде зовсім інша політика, яка буде нам на руку. Тому чекаємо", - розповіла екстрасенс.

Вона додала, що в наступному році вже точно мають відбутися мирні переговори, але за певних умов.

"По-перше, в Росії має бути інший господар, а, по-друге, має бути нова третя сторона. Тобто, буде три учасники переговорів - Україна, Росія та країна, яка ще не брала в цьому участі. Дві сторони хотітимуть зупинити кровопролиття в Україні та залишитися з тими територіями, які кожна країна контролює нині, тобто Україна залишається зі своїми містами, а окуповані території відходять Росії, однак є третя сторона переговорів, яка наполягатиме на тому, щоб російська погань звільнила усі наші території”, - зазначила Пасинкова.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами екстрасенсів, кремлівський диктатор Володимир Путін перетвориться на "овоч" вже найближчим часом.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога