RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Дитячий гороскоп на рік Дракона: що треба знати і як поводитись батькам

Наступний 2024 рік - рік Дракона готує багато цікавих подій, незабутніх вражень, радісних зустрічей, але й складних випробувань для дітей та їхніх батьків усіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, що Всесвіт готує представникам усіх сузір'їв у 2024 році.

Читайте також: Готуємось зустрічати 2024 рік: які кольори та страви любить Дерев'яний Дракон

У Рік Дракона батькам слід виявити увагу, м'якість та турботу до своєї дитини. У результаті, діти будуть ставитися до вас з великою повагою та відкритістю. Надавайте максимальну підтримку, щоб школяр став зосередженим, старанним і розумнішим у процесі навчання. Занадто активних дітей можна віддати у спорт чи танці. Підлітки, які закінчили школу, цього року продовжать навчання у ВНЗ. Без допомоги батьків їм не обійтися, тож треба підтримати підлітків у цей нелегкий момент. Цього року дитина може розкритися перед вами з абсолютно нового боку, продемонструвати таланти та зав'язати дружбу з однолітками. Важливо частіше хвалити дитину, а не акцентувати увагу на її недоліках.

Овен

Наступного року батькам Овна потрібно виховувати самостійність у дитині. Його потрібно навчити ухвалювати відповідальні рішення, а також стати відкритим та впевненим у собі. Якщо у дитини є творчі здібності, потрібно допомагати втілювати їх у життя. Постарайтеся спрямувати невгамовну енергію дитини в потрібне річище. Його можна записати у спортивну секцію, на танці чи гурток самодіяльності.

Телець

Наступного року батькам маленьких Тельців потрібно навчиться поважати думку своєї дитини та захоплюватися її досягненнями. У рік Дракона він виявить неймовірну волелюбність, тому з посмішкою поставтеся до його самостійності. Не намагайтеся контролювати кожну дію малюка, щоб не збити його з "хвилі". Він зачаровуватиме всіх навколо своєю безпосередністю та чарівністю. Намагайтеся не балувати, а виховувати в дитині міру. Йому захочеться виявляти лідерські якості, незалежність і навіть упертість.

Близнюки

Цього року дитина-Близнюки буде надмірно допитливою та непосидючою. Йому захочеться читати, дізнаватися все нове і базікати. Батьки повинні підтримувати розмову з дитиною та спробувати знайти відповіді на всі її запитання. Дитина стане в новому році енергійною та чутливою. Батькам не варто злитися на дитину, а краще пояснити йому, як він повинен себе.

Рак

У 2024 році дитина-Рак буде поступливою і доброзичливою. Цього року в дитині відкриються чудові таланти до музики, малювання та наук. Він почне писати вірші та брати участь у творчих конкурсах. Батькам не варто завантажувати дитину нецікавими завданнями. Чітко та чесно давайте відповіді на всі запитання, які задаєставить дитина.

Лев

Діти-Леви будуть неймовірно смішними та кумедними у рік Дракона. Їх легко розвеселити, здивувати та розсмішити. Маленькі-Левята з цікавістю тягнуться до всього, вбираючи в себе не тільки хороше, а й негативне. Батькам потрібно захистити дітей від усього поганого, а також навчитися відмовляти дитині в її забаганках. Цього року у дитині прокинуться чудові таланти. Він цікавитиметься науками, хімією, фізикою та навіть математикою. Але інтерес може як спалахнути, так і швидко згаснути. У дитини-Лева бурхлива фантазія, тому для нудьги часу не буде. Йому подобається бігати, грати з друзями у дворі та перевтілюватись в героїв мультфільмів.

Діва

У дітей-Дів в рік Дракона буде бурхлива діяльність. Батькам не слід часто лаяти своє чадо за вигадки та придумування. Також Діви будуть дуже впертими та норовливими в рік Дракона. Їм захочеться робити так, як вони задумали. Цього року не варто поводитися з дитиною, як із малюком. Навпаки, спілкуйтеся з ним, як з дорослим і зрозумієте, наскільки цікаво він міркує і глибоко мислить.

Терези

Батькам в цей рік потрібно приділяти непосидючій дитині максимум уваги. Він цікавитиметься всім, що його оточує. Його енергії вистачатиме на всіх, тому потрібно стежити за тим, куди він постійно прагне і тікає. Балувати дитину не потрібно, але прислухатися до її бажань необхідно.

Скорпіон

У 2024 році дитина залучатиме вас до своїх ігор. У нього багато ідей, бурхлива фантазія і стільки енергії, що вистачить на всіх. Батькам дитини-Скорпіона потрібно запастися терпінням, і уважно ставиться до всього, що робить і чим він цікавиться.

Стрілець

Батьки дитини-Стрільця цього року стільки почують від неї слово "чому", що голова піде кругом. Маля буде непосидючим і цікавим. Він потоваришує з усіма хлопцями з двору, а також запросить їх у гості, коли мама з татом будуть на роботі. Батькам варто частіше брати дитину із собою не лише у гості, а й на роботу. Можна записати малюка у спортивну секцію, футбол чи теніс, де він знайде гідне застосування своєї невгамовної енергії.

Козеріг

Дитячий гороскоп цього року радить батькам дитини-Козерога бути більш чуйними та уважними. Чим частіше ви хвалитимете його, тим тямущіший і посидючіший він буде. Дитина-Козеріг цього року буде надмірно примхливою та енергійною. Також він буде активним, допитливим та пронозливим малюком. Хоча можливі різкі зміни в настрої. Менше карайте дитину-Козерога, адже вона буде надто уразливою.

Водолій

У 2024 році батькам дчаще хвалити свою дитину-Водолія. Він виявить неймовірні здібності, тому батьки пишатимуться своїм чадом. Дитина-Водолій сповнена фантазій та енергії. Цього року дитина-Водолій почне прагнути незалежності. Він сам навчиться взутися, застібати гудзики і навіть заправляти свою постіль.

Риби

Наступного року дитина-Риби буде сповнена фантазій і почне складати неймовірні історії. Маленькі-Риби будуть настільки непосидючими, що батьки повинні їх чимось зайняти. Можна записати дитину у спортивні секції – теніс, волейбол, плавання. Дитина здивує батьків своїми здібностями, а також умінням розумітися на комп'ютерах, побутовій техніці та інших складних приладах.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • також може зацікавити:

Минуле постукає у двері: три знаки Зодіаку в листопаді отримають шанс вирішити давні проблеми

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року