RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Раз і на все життя: 5 знаків Зодіаку, що зустрінуть кохання в Новому році

Для деяких представників Зодіаку майбутній Новий рік може початися з приємного і, можливо, доленосного знайомства, яке переросте у щось більше.

Ресурс mixnews.lv пише, для яких 5 знаків Зодіаку життя, ймовірно, може кардинально змінитися відразу після настання 2024 року.

Читайте: Який місяць 2024 року стане найщасливішим: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Наступний рік буде дуже вдалим для одиноких Тельців. Ви зможете висловити свої почуття людині, якою давно захоплюєтеся. Ці стосунки, що зароджуються, будуть однією з найкращих подій у наступному році. Ви так добре порозумієтеся один з одним, що замислитеся про серйозні кроки, щоб залишитися з цією людиною назавжди. А ось тим, у кого тільки-но закінчився роман, слід почекати.

Самотнім Ракам рекомендується не втрачати самовладання, адже скоро в їхнє життя постукає справжнє кохання. Вихор романтики закружляє вас вже на початку року, а до кінця весни ви зможете навіть визначитися із планами на майбутнє з цією людиною. Ви захочете присвятити цій людині весь свій час і прагнутимете якнайчастіше висловлювати свою любов.

Дівам, які знаходяться в пошуку партнера, варто звернутися за допомогою до своїх друзів. Завдяки спільним знайомим ви зустрінете дуже цікаву людину, з якою одразу порозумієтеся. Тим, хто збирається одружитися, турбуватися нема про що. Ви дуже добре порозумієтеся з цією людиною і виявите, що у вас багато спільного.

Особисте життя у Скорпіонів знову стає цікавим. Якщо ви відчуваєте, що просто витрачаєте час, то на початку року ви покладете цьому кінець. Кохання не може існувати без взаємних почуттів. Тому замість того, щоб гаяти час, прийміть рішення спробувати щастя в іншому місці.

Одинаки-Водолії вже на початку року помітять, що їхні мрії потихеньку починають збуватися. Не дозволяйте сором'язливості перешкодити висловити почуття людині, яка вам подобається. Приблизно в середині весни ви матимете всі шанси зустріти свою другу половинку. Однак це вимагатиме ініціативи саме з вашого боку.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам китайським гороскопом щаститиме в лотереях до 2026 року.

  • Вас зацікавить:

Сюрприз долі на Новий рік: три знаки Зодіаку зустрінуть справжнє кохання до кінця року

Позитивні зміни торкнуться кожного: що принесе кінець року всім знакам Зодіаку

Завжди "холодні": чотири знаки, які приховують справжні емоції