RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Маніпуляторка без моральних понять: астрологиня поставила "діагноз" Мар'яні Безуглій

Астрологи склали натальний портрет скандальної представниці фракції "Слуга народу" Мар'яни Безуглої, яка розкритикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Прогноз з цього приводу оприлюднила астрологиня Ірина Звягіна.

Читайте також: Безугла "торпеда": чого досягла скандальна "слуга" нападками на Залужного

За її словами, відповідно до астрологічних конфігурацій серед ключових характеристик Безуглої - відсутність поняття моралі та тверезості суджень.

"Тяжіння до винятковості, ексцентричність, захопленість ідеєю, незалежно від того, низька вона чи висока. Імпульсивне божевілля. Відмінне володіння словом, жонглювання словами як завгодно і для якої завгодно мети. Мозок рухливий, підступний. Відсутність моральних понять, тверезості суджень, але хитроумне плетіння словес і маніпулювання страхами і очікуваннями аудиторії. Це велика помилка Безуглої - піти проти авторитету Залужного. Зачепити його вона зі своїми "здібностями" могла, але по квадрату Сонця з Марсом найбільша небезпека і випробування чекають саме на неї", - зауважила Звягіна.

Також вона прокоментувала, чому саме зараз вона зовсім відірвалася від реальності, чи навпаки - вперто "відпрацьовує руйнівну роль у довірі народу щодо ЗСУ і військового керівництва".

"Як би ЗМІ не називали Безуглу безмозглою, я, виходячи з її гороскопу, так не вважаю - вона аж ніяк не дурепа. І оці її випади – вони продумані і керовані. Сатурн в поєднанні з Ураном - це концентрована воля і це оригінальний стиль служити системі. Дійсно, Безугла, як отой Жириновский, несе "з трибуни" те, що більш ніхто собі дозволити не може. Імпульсивне божевілля - то не тільки особливість її психіки, то її свідомий стиль", - зазначила фахівець.

Вона зауважила, що зараз загострились астрологічні аспекти ключових планет її натальної карти, що буває раз у житті. Тобто, іншими словами - "зірковий час".

"І ми бачимо, на що вона його використовує... Безугла – руйнівник. Це вже видно по натальному квадрату Сонця з Марсом. Цікаво, що тільки сьогодні у Швеця я почула – ну була б собі Безугла проктологом… Так, у лікарів часто ми бачимо аспекти Сонця з Марсом у гороскопі, але квадрат - то найгірший варіант, і якщо радити Безуглій спеціалізацію, то хіба що патологоанатомом", - додала астрологиня.

Раніше ми писали, що нардепка Безугла "наїхала" на Залужного і потрапила під шквал критики.

  • Вас також може зацікавити:

Гучний скандал з Безуглою: в НАТО відповіли щодо звинувачень на адресу Залужного

Безугла загрожує нацбезпеці: представник Зеленського зробив жорстку заяву

Прогноз колумбійського пророка – правда чи міф: що чекати Україні 8 грудня