RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

​Кохання, фінанси і робота в 2024 році: гороскоп за картами Таро для всіх знаків Зодіаку

Наближається 2024 рік і саме час дізнатися, що він нам підготував.

Про те, якими будуть любов, фінанси та робота наступного року, говорить гороскоп по картах Таро для всіх знаків Зодіаку на Knowinsiders .

Читайте також: Самотні серця знайдуть кохання: любовний гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

1. Овен

Карта року - Імператор. Цей рік буде для Овна фантастичним з погляду любові та гармонії у сім'ї. Передбачається висока ймовірність просування по службі, а отже, Овни зможуть досягти бажаних фінансових цілей.

2. Телець

Карта року - Туз Жезлів. Тільці 2024-го пожинатимуть плоди хорошого бізнесу або фінансового управління - саме час розслабитися і насолодитися своїми грошима та ресурсами. А ось у особистому житті рік буде важким.

3. Близнюки

Карта року - П'ятірка Мечів. Для Близнюків рік буде важким. Доведеться зазнати невдач, нещастя, зради та втрати. Однак з'являться і нові бізнес-ресурси, амбіції, можливості та матеріальне процвітання. У любовних справах слід бути обережним, натомість 2024 рік - відмінний для початку нового роману чи навіть одруження.

4. Рак

Карта року - Помірність. Для Рака рік буде дуже напружений – доведеться керувати великою кількістю проектів, щоб досягти бажаних цілей. Тим не менш, карта принесе багато удачі в особистому житті та романтичних стосунках.

5. Лев

Карта року - Мир. Лев матиме надзвичайно вдалий і сприятливий рік. Він принесе зміни. З'являться хороші новини про гроші. У коханні слід уникати непотрібних суперечок та конфліктів.

6. Діва

Карта року - Королева Пентаклів. Вона вказує на хороші новини щодо грошей та матеріальних благ. Важливо вільно висловлювати своє кохання та почуття, щоб не виник серйозний конфлікт через перепади настрою пари.

7. Терези

Карта року - Шістка Мечів. Рік для Терезів буде присвячений балансу, але доведеться старанно працювати. У фінансовому плані з'явиться наставник. А ось у коханні є ризик зіткнутися із важкими ситуаціями, які можуть призвести до розставання.

8. Скорпіон

Карта року - П'ятірка Жезлів. Важливо присвятити свою увагу навчанню, тому Скорпіони будуть винагороджені фінансово. У коханні найкраще зберігати відсторонену манеру поведінки, щоб уникнути непотрібних ускладнень. Також варто бути комунікабельними, щоб знайомитися з великою кількістю людей.

9. Стрілець

Карта року - Лицар Пентаклів. Рік принесе несподівані спади у дружбі, роботі чи грошах. У коханні карта символізує новий рівень щастя та гармонії.

10. Козеріг

Карта року - П'ятірка Кубків. Рік принесе зміни до кар'єри. У самотніх Козерогів може бути кілька романтичних зустрічей, проте стосунки поспіхом не продовжаться довго.

11. Водолій

Карта року - Шістка Пентаклів. Водолії встановлять для себе високі стандарти і старанно працюватимуть для їх досягнення. Рік принесе матеріальний достаток, процвітання та задоволення. У коханні 2024-й може стати одним із найромантичніших і найемоційніших.

12. Риби

Карта року - П'ятірка Жезлів. Творчі ідеї привернуть увагу як колег, так і начальства, що призведе до творчих проектів та можливостей для розвитку. У коханні слід прийняти зміни як можливість позитивних перетворень усередині сім'ї, створюючи атмосферу підтримки та взаєморозуміння.

Нагадаємо, згідно з китайським гороскопом, три зодіакальні тварини будуть надзвичайно щасливими і багатими в найближчі три роки (з 2024 по 2026 рік), завдяки, зокрема, виграшу в лотерею.

  • Вас може зацікавити:

У них найбільше шансів: хто зі знаків Зодіаку одружиться 2024 року

Гороскоп Таро для Овнів на 2024 рік: що передвіщають карти у сферах кохання, грошей та роботи

Завжди "холодні" та незворушні: топ-4 замкнутих у собі знака Зодіаку