RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Краще не зв’язуватися: ці знаки Зодіаку в 2024 році можуть принести лише біль і розчарування

У 2024 році п’ять знаків Зодіаку будуть виділятися своєю різкістю, агресивністю та можуть бути небезпечними для оточюючих.

Від яких знаків Зодіаку у 2024 році краще триматися подалі, розповіли Spiritualify астрологи.

Читайте також: Розбагатіють і отримають все, про що мріяли: рік Дракона принесе процвітання чотирьом знакам

Терези

Терези відомі сильним почуттям справедливості, часто граючи роль посередника в конфліктах. Цього року Терези матимуть не тільки переконливі аргументи, але й сміливість вказувати недоліки в міркуваннях інших. Терези будуть схильні персоналізувати конфлікти, часто приписуючи розбіжності особистим недолікам інших.

Ще один аспект, про який слід пам’ятати у 2024 році, — підвищена сприйнятливість Терезів до заздрості.

Для тих, хто має стосунки з Терезами, цей рік вимагає особливої обережності. Переконайтеся, що ви приділяєте їм увагу, якої вони жадають, і уникайте дій, які можуть бути витлумачені як недбалість.

Телець

Тельці виділяються своєю абсолютною чесністю, рисою, яка викликає захоплення, але іноді стають занадто прямолінійними. Очікується, що в 2024 році притаманна Тельцю чесність стане ще більш виразною. Важливо розуміти, що хоча Тельці досить комунікабельні, у них також є імпульсивна сторона, яка має тенденцію до несподіваних спалахів люті. Під час гніву до Тельця бажано ставитися обережно. Вони мають особливість вивільняти свій гнів на оточуючих.

Спілкування з Тільцем буде схоже на ходьбу по тонкому льоду: ви ніколи не знаєте, коли він трісне. Розуміння складної природи Тельця та пам’ятаючи про випадкові спалахи гніву допоможе підтримувати з ними гармонійні стосунки.

Близнюки

Вони володіють дивовижною здатністю формулювати свої думки чітко, лаконічно, часто змушуючи своїх опонентів спантеличуватись. Цього року з Близнюками потрібно бути обережними. Їхня схильність до конфлікту, хоча й зменшилася, все ще не зникла. Пам’ятайте, що збереження вашого спокою є найважливішим. Відступити від ескалації конфлікту часто виявляється мудрішим, ніж бути втягнутим у марну дискусію.

Стрілець

Стрільці, відомі своїм авантюрним духом і філософськими поглядами, наближаються до особливо складного періоду в наступному році.

Ця зміна їхньої космічної енергії може бути помітна не відразу, але ті, хто проводить багато часу зі Стрільцями, ймовірно, помітять ледве помітні зміни в їхній поведінці та темпераменті. У 2024 році Стрільці зіткнуться з ситуаціями, які будуть випробовувати їхнє терпіння. Загалом бажано уникати конфліктів з представниками цього знака, особливо в цей період. Моменти сильних емоцій у Стрільців можуть не тільки погіршити особисті стосунки, але й ускладнити професійну співпрацю.

Діва

У 2024 році до Дів слід підходити з обережністю. Відомі своєю прискіпливою увагою до деталей, ці люди володіють гострим, як бритва, язиком, здатним уразити.

Цього року, як ніколи, вони покажуть себе агресвиними та владними, вторгаючись у ваше життя.

Діви, озброєні переконанням, що їхня точка зору є втіленням правильності, можуть бути невблаганними в дебатах. Цього року їхнє прагнення до того, що вони сприймають як справедливість чи правду, може довести їх до крайнощів. Розумніше уникати прямої конфронтації з Дівами цього року.

Раніше ми писали, що готує карма на 2024 рік кожному знаку Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі за китайським гороскопом

Це ваша найкраща споріднена душа у 2024 році: гороскоп партнерства для кожного зі знаків Зодіаку

В них більше шансів: хто зі знаків Зодіаку вступить у шлюб 2024 року