RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Отримають все, про що мріють: чотири знаки Зодіаку стануть улюбленцями Фортуни у грудні

Астрологи, які раніше розповіли, хто зіштовхнеться з невдачами в грудні, вказали на чотири знаки Зодіаку, які стануть улюбленцями Фортуни в останньому місяці 2023 року.

"Апостроф" розповідає, для кого з представників зодіакальних сузір'їв найближчий місяць обіцяє удачу та реалізацію найзухваліших планів.

Читайте також: Готуємось зустрічати 2024 рік: які кольори та страви любить Дерев'яний Дракон

Овен

Грудень обіцяє Овнам дуже приємні зміни. Цей період буде найвдалішим місяцем для Овна у фінансовому плані. Також, Овнам представиться можливість виправити ситуацію в особистих стосунках із партнером.

Близнюки

Останній місяць року у Близнюків буде сприятливим періодом зі знаком "плюс". У грудні Близнюкам не варто робити жодних вкладень, інакше це може призвести до збитків. Особисте життя порадує Близнюків стабільністю та відносним спокоєм. Сприятливий час організувати тренінги для здоров'я або брати участь у них.

Стрілець

Грудень обіцяє бути дуже вдалим для Стрільців. Обережність знадобиться у роботі, а також питаннях здоров'я. У грудні у Стрільців настане найсприятливіший час для романтичних побачень. Важливо виявляти почуття такту та надати своєму обранцю право на самостійні рішення. Не потрібно зловживати алкоголем, особливо у Новорічну ніч, оскільки можуть з'явитися головні болі.

Водолій

Грудень буде досить сприятливим періодом для Водоліїв та пройде під знаком "плюс". Важливо знайти баланс між обов'язками та часом для себе. Емоційний підйом та гарний настрій у грудні будуть підкріплені однодумцями та друзями. У грудні у Водоліїв може з'явитися можливість здійснення вдалого переїзду. У фінансовій сфері у грудні Водоліям важливо знати міру та думати про завтрашній день. Також слід приділити увагу своїй зовнішності, відвідати салон краси, фітнес-центр, подбати про затишок у будинку.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року