RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

2024-й буде кращим за цей: астролог сказала, через скільки років всіх окупантів виженуть з України

Війна в Україні не закінчиться в 2024 році, але навесні може завершитись її гаряча фаза.

Про це йдеться в прогнозі астролога Людмили Халанської.

Читайте також: "Буде потужне пробудження, земля Росії здригнеться": колумбійський пророк зробив прогноз для України

За її словами, у лютому будуть хороші новини, які дадуть надію на довгоочікуване полегшення.

"Березень і квітень виглядають не такими приємними, особливо для нас із вами, для народу. Та вже наприкінці квітня – у травні (особливо в травні!) в гороскопі України буде діяти одразу декілька сильних гармонійних показників, які стосуються суттєвих змін у політиці, владі та системі управління і вказують на наші результативні дії у правильному напрямку. Травень стане найуспішнішим для України періодом у 2024 році", - зазначила Халанська.

Літо буде не в усьому сприятливим, але тенденція до продовження позитивних змін у політиці збережеться. За прогнозом астролога, новий 2025 рік "зустрінемо у піднесеному настрої, з гарними новинами".

Вона зазначила, що 2024 рік буде суттєво кращим за два попередні роки, а його головні довгострокові тенденції вказують на докорінні зміни, які в наступному році лише розпочнуться для України і будуть тривати ще багато років.

"Із особистих очікувань від астрологічної ситуації для України на наступний рік: гаряча фаза війни цілком може завершитися у 2024 році, найімовірніше – навесні. Та чи буде це "заморозка", чи інше призупинення повномасштабної війни – покаже час, астрологія лише вказує на високу ймовірність цього. Втім, ворог ще нікуди не зникне, а наші внутрішні проблеми й поготів", - сказала Халанська.

Згідно з прогнозом, у 2025 році в РФ розпочнуться різкі драматичні події, що призведуть до зміни режиму та самої імперії.

Також астролог спрогнозувала терміни деокупації українських територій.

"Крим згодом, у 30-х роках, не буде ні українським, ні російським. Російським він перестане бути не раніше 2025 року. Тож військовим шляхом ми його не відвоюємо. І це було зрозуміло з астрології ще до початку повномасштабного вторгнення. Решта окупованих територій повернеться до України, але лише після радикальних змін у росії, які розпочнуться у 2025 році. Тобто також не військовим шляхом", - вважає астролог.

Раніше астролог розповіла, що мир в Україні настане не раніше 2026 року.

  • Вас може зацікавити:

Деякі пророцтва вже збулись: що передбачив мольфар Нечай про війну в Україні та її закінчення

Україна переможе і стане головною в союзі п'яти країн: що казала Ванга про війну з РФ і її закінчення

Ми дізнаємось багато цікавого: астролог дав прогноз масштабних змін в Україні в 2024 році