RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ми дізнаємось багато цікавого: астролог дав прогноз масштабних змін в Україні в 2024 році

Відомий астролог Влад Росс дав прогноз на 2024 рік, що відбуватиметься в політичному житті України. Багато хто буде відсторонений від важливих посад вже наприкінці цього року та на початку наступного. У лютому може відбутися повний перезапуск усього уряду.

Про це він повідомив на своєму YouTube-каналі.

Читайте також: Це буде "супермісяць": астролог спрогнозував в грудні довгоочікувану для України подію

"Зараз взагалі буде перестановка уряду України. Після Нового року, можливо, ми побачимо зовсім інші обличчя. Наприклад, прем'єр-міністром може бути вже не Шмигаль, а хтось зовсім інший, наприклад, людина, народжена під знаком Лева. Міністром МВС у нас зовсім інша людина теж стане", - розповів Росс.

Також астролог не бачить, що навесні 2024-го відбудуться вибори. Водночас є ймовірність прослуховування розмов депутатів, компрометація Валерія Залужного і Володимира Зеленського. Усе це буде нагнітатися і накопичуватися.

"Багато що зараз змінюватиметься і багато хто буде відсторонений від важливих посад. Ми це все побачимо буквально у грудні-січні місяці. Так, а вже в лютому, напевно, буде повністю перезапуск усього уряду України. Тож зараз цікаво ситуація триває. Думаю, що хоч і Шмигаль протримався на своїй посаді більше, ніж будь-хто з прем'єр-міністрів, але це "фініта ля комедія" - кінець фактично знаходження його при владі. Ну а Єрмак може несподівано стати віце-прем'єром якимось - на це теж буде цікаво подивитися", - зазначив він.

Нагадаємо, учасник "Битви екстрасенсів" Сергій Кобзар розповів, якою буде перемога України.

  • Вас може зацікавити:

Маніпуляторка без моральних понять: астрологиня поставила "діагноз" Мар'яні Безуглій

Чи має Україна шанс швидко закінчити війну? Астролог дала прогноз і назвала важливу дату

Якою буде зима для українців і чи закінчиться війна в 2024 році: мольфар розповів, до чого готуватись