RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Стосунки зайдуть у глухий кут: названо найгірші любовні пари за знаком Зодіаку

Астрологи склали любовний гороскоп і назвали найгірші пари серед знаків Зодіаку.

Незвичайний гороскоп публікує видання New York Post.

Читайте також: Дівчатка, обережно! Від яких чоловіків слід триматися подалі у 2024 році згідно з вашим знаком Зодіаку

Овен

Найгірша пара – Овен. Гладіатори, які люблять сперечатися та не приймають чужої точки зору. Такі відносини приречені на провал та постійні сварки.

Телець

Найгірша пара - Стрілець. Серце Тельця прагне комфорту та сталості, але Стрільця вони не зможуть сприймати як другу половинку, з якою можна створити сім'ю.

Близнюки

Найгірша пара - Скорпіон. Проблеми виникнуть через те, що Скорпіони не люблять світських розмов. Близнюки вміють фліртувати з оточуючими, а Скорпіони готові стати диктаторами у стосунках.

Рак

Найгірша пара - Водолій. Люди, які звикли відтворити затишок навколо родини та коханих. Раки не зможуть жити з Водоліями, які готові бути одинаками.

Лев

Найгірша пара - Діва. Тотальні лідери в будь-якій компанії, яким потрібна увага. Ідеї Дів вони визнають надто зухвалими, які приречені на провал.

Діва

Найгірша пара - Терези. Занадто енергійні Діви беруться за будь-який проект і спробують за будь-яку ціну вирішити проблему. Терези, навпаки, не звикли страждати навіть заради своєї вигоди.

Терези

Найгірша пара – Овен. Терези надто комунікабельні, а Овни не люблять жарти та великі компанії. Ця пара приречена на провал через відсутність іскри та небезпечних моментів у житті.

Скорпіон

Найгірша пара - Близнюки. Скорпіон прагне тотального кохання, а Близнюки можуть створювати хоч і затишну, але невпевненість у стосунках.

Стрілець

Найгірша пара - Рак. Стрільці звикли дрейфувати та відкривати у житті щось нове, а от Раки хочуть створити домашній затишок та жити спокійно.

Козеріг

Найгірша пара - Лев. Цілком дві різні людини, одній з яких обов'язково буде відведена роль годувальника або голови домогосподарства. Через амбіції їм складно жити разом.

Водолій

Найгірша пара - Телець. Вони звикли твердо дотримуються своїх думок і кордонів і схильні жорстко захищати власні інтереси. Якщо Водолій довіряє холодному розуму, Телець може покладатися на інтуїцію.

Риби

Найгірша пара - Козеріг. Риби народжені у тому, щоб мріяти. А ось Козероги люблять порядок і наперед вибудовують стратегію досягнення поставлених завдань.

Раніше ми розповідали, що п'ять знаків Зодіаку в 2024 році чекають неймовірні зміни в житті.

Вас може зацікавити:

Їхнє життя буде іншим: знаки Зодіаку, у яких будуть зміни у 2024 році

Гроші потечуть до них рікою: три знаки Зодіаку, які багатіють у найближчі 10 років

Африканський гороскоп: дізнайтеся, що ваш знак може розповісти про вашу особистість