RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Африканський гороскоп: дізнайтеся, що ваш знак може розповісти про вашу особистість

Своїм корінням африканська астрологія сягає розвитку древньої африканської цивілізації. Африканці одними з перших почали цікавитися зірками, вигадали назви планет і почали вивчати астрологію. Для передбачення майбутнього вони використовували геомантію, кидаючи кістки у випадковому порядку, які формували лінії та стріли, вишиковуючи їх на три рівні. Таким чином, створювалося 12 фігур, з яких і було складено африканський гороскоп.

"Апостроф" пише, як за допомогою африканської астрології можна дізнатися про себе більше.

Читайте: Будьте обережні: астролог пророкує фінансові потрясіння наприкінці року

Батько або Дерево баобаб (4 січня – 3 лютого)

Вдалий день: четвер

Вразливі місця: печінка та жовчний міхур

Почуття: нюх

Стихія: повітря

Вдалі місяці: січень та травень

Дерево: баобаб

Колір зелений

Основні характеристики: чесність, поблажливість, вдумливість

Цей знак Зодіаку тісно пов'язаний із Сонцем та світлом. Це досить стабільні люди, чесні, справедливі та вдумливі. Багато людей звертаються до вас за порадою та довіряють вам. У вас є ділова хватка, але ви ніколи не переступите через людину.

Часом ви буваєте на диво везучи. Але ви волієте спиратися на свої сильні сторони, а не на удачу, і готові наполегливо працювати. Ви ніби скеля для інших людей, довіряєте собі та своїм переконанням. Вам потрібно прислухатися до своїх бажань та робити щось для себе. Для вас дуже важливо займатися фізичними вправами, щоб позбавлятися стресу, який ви схильні накопичувати. Якщо є можливість, вибирайте активність, яка дозволить вам випустити пару, наприклад піші прогулянки, теніс і плавання, а також вправи на глибоке дихання з пілатесу та йоги. Це допоможе вам позбутися всього зайвого.

Мати або Багатство бурштину та срібла (4 лютого – 5 березня)

Вдалий день: середа

Вразливі місця: нервова система

Почуття: зір, особливо у темряві

Стихія: повітря

Вдалі місяці: лютий та червень

Дерево: кокос

Колір: сірий та синій

Основні характеристики: нетерпимість до відмінностей, сильна емоційність та темпераментність, глибокодумність та кмітливість

Цей символ пов'язаний з Місяцем — дороговказом у темряві, яке дозволяє нам досліджувати свою підсвідомість. Ви людина, яка вміє підбадьорити інших, має м'якість і силу. Ви здатні віддавати, а інші захоплюються вашою людяністю та вмінням слухати. На жаль не багато хто здатний вас зрозуміти, тому що ви буваєте неприступним. Ви не любите говорити про себе і швидше слухатимете інших.

Вам важливо харчуватися легкою та здоровою їжею та протистояти спокусі їсти солодощі. Крім того стежте за своїми кістками та легкими. Ви не дуже любите спорт, але вам потрібно частіше виходити на свіже повітря.

Сім'я (6 березня – 4 квітня)

Вдалий день: вівторок

Вразливі місця: легкі

Почуття: нюх

Стихія: земля

Вдалі місяці: березень та липень

Дерево: пальма

Колір: рубіновий

Основні характеристики: великодушність, вміння приймати та віддавати, добрі посередники

Символ сім'ї є коло з точкою в центрі. Він уособлює суспільство та солідарність людей однієї крові чи близьких друзів. Представники цього знаку Зодіаку добрі, співчутливі та безкорисливі, але іноді забувають про себе, оскільки стурбовані тим, щоб догодити іншим. Вас завжди турбують проблеми інших людей, і вам не властиві такі риси характеру, як егоїзм та нарцисизм. Навколишні часто звертаються до вас за порадою або посередництвом, оскільки ви маєте внутрішню мудрість. Тим, хто народився під цим знаком Зодіаку, судилося зробити одну велику справу в житті.

Народженим під цим знаком подобається йога, розтяжка, тай-чі та бойові мистецтва. Іноді їм подобається боротьба, яка є гарним фізичним навантаженням та способом прислухатися до своєї енергії. Вам важливо розслаблятися і піклуватися про себе за допомогою ефірних олій та масажу, проводити час у тихому місці, щоб заряджатись, і часто робити перерви, щоб залишатися у формі.

Син або Служіння сусідам (5 квітня – 4 травня)

Вдалий день: субота

Вразливі місця: спинний та кістковий мозок

Почуття: слух

Стихія: земля

Вдалі місяці: квітень та серпень

Дерево: акація

Колір зелений

Основні характеристики: схильність відкладати на потім, надійність, м'якість, натура, що любить

Знак символу – вертикальна стріла, що символізує сина, який шукає свій шлях. Син може йти шляхом батька, якщо не намагається змінювати напрям, або рухатися своїм шляхом. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, це ті, на кого можна покластися. Вони завжди віддані, стримують свої обіцянки і прийдуть на допомогу, коли ви їх потребуєте. Ви енергійні і готові віддати всі сили в те, чим займаєтеся, іноді на шкоду собі чи відпочинку. Вам потрібно оточити себе мудрими, спокійними та вдумливими людьми та прислухатися до них, коли вони просять вас зменшити темп. Люди люблять вас, і їм подобається перебувати у вашому суспільстві, але вам потрібно навчитися відмовляти, інакше ви ризикуєте довести себе до виснаження.

Люди, народжені, під цим знаком, люблять усі види спорту: велосипедну їзду, прогулянки, альпінізм та активний туризм. Вони дуже активні, іноді нехтують сном і схильні до безладного харчування. Вам потрібно давати собі повний відпочинок і нічого не робити, принаймні раз на рік – ви заслуговуєте на це.

Дочка чи Ринок (5 травня – 4 червня)

Вдалий день: неділя

Вразливі місця: вени та горло

Почуття: дотик

Стихія: вогонь

Вдалі місяці: травень та вересень

Дерево: гуава

Колір коричневий

Основні характеристики: оптимізм, драматизм, гуманність

Знак Дочки є жіночним, але хоробрим. Його символом є п'ятикутна зірка. Це щедрі, оптимістичні люди, які, однак, схильні турбуватися так. Це може сильно зіпсувати вам життя. Вам потрібно бачити позитив у дрібницях та навчитися довіряти іншим. Ваша світла натура – це ваш козир у житті. Життєрадісність та вміння піклуватися про інших захищатимуть вас від негараздів і допоможуть знайти безліч друзів.

Доньки люблять командні види спорту, але їм потрібно бути обережними, щоби не порвати м'язи. Харчуйтесь рибою та морепродуктами, щоб підживлювати свою шкіру та нейрони, а також підтримувати зір, який може у вас страждати.

Дядько чи Предок (5 червня – 4 липня)

Вдалий день: понеділок

Вразливі місця: голова

Почуття: смак

Стихія: вода

Вдалі місяці: жовтень та червень

Дерево: тропічний кактус

Колір жовтий

Основні характеристики: сприйнятливість, справедливість, лідерство

Знак представлений квадратний символ з каменем в центрі, що вказує нагору. Згідно з африканською астрологією, цей знак символізує владу, але прийняти владу можна тільки за допомогою сили переконання, в чому ви не такі сильні. Ви можете бути владними та егоцентричними, часом, не помічаючи емоцій інших. Серед позитивних сторін варто відзначити почуття гумору та здатність посміятися з себе. Це лідери, чемпіони, правителі та наставники, які мають вроджене почуття справедливості. Вам варто пам'ятати про те, що потрібно вчитися терпінню, і розуміти, що не всі люди думають і діють так само, як ви.

Ви дуже активні, і можете іноді доводити себе до знемоги. Спорт допоможе вам витратити надлишок енергії. Займайтеся бігом, катанням на роликах, серфінгом та тенісом.

Відьма чи Суддя (5 липня – 4 серпня)

Вдалий день: вівторок

Вразливі місця: нирки

Почуття: дотик

Стихія: вогонь

Вдалі місяці: липень та листопад

Дерево: африканський кедр

Колір помаранчевий

Основні характеристики: реалісти, популярні, привабливі, приземлені, щедрі, духовні, багата уява

Знак відьми представлений рівностороннім трикутником, який уособлює божественність та владу, а не зло. Ви завжди мали яскраву, рішучу і привабливу особистість. Ви знаєте себе і добре знаєтеся на своїх сильних і слабких сторонах. Ви дуже щедрі, нетерплячі та схили діяти, не обміркувавши. Проте не варто гаяти часу на жаль про минуле. Ви маєте чудову інтуїцію і здатні бачити те, що знаходиться за зовнішнім фасадом, а також зчитувати людей. Також варто згадати вашу загадковість, яка приваблює та надихає інших.

Це прекрасні, спокійні, щирі та нескладні люди. Але вам потрібно займатися фізичною активністю, щоб залишатися у формі. Нехай це навіть будуть прості прогулянки чи плавання. Підключайте друзів, щоб підтримувати мотивацію.

Лев чи Горіх колу (5 серпня – 3 вересня)

Вдалий день: середа

Вразливі місця: статеві органи

Почуття: смак

Стихія: земля

Вдалі місяці: грудень та серпень

Дерево: горіх Кола

Колір чорний

Основні характеристики: чуттєвість, хаотичність, сміливість, нестабільність

Символ лева – молодий та енергійний лев. Якщо ви народилися під цим знаком Зодіаку, то ви ставитеся до щасливих людей, які люблять життя у всіх його проявах. Всі люблять ваш позитивний спосіб мислення та здатність забувати образи. Ви жива, мінлива людина, яка любить мріяти, але вам не завжди вистачає терпіння вислухати чи заспокоїти близьких людей. Однак ви наділені шостим почуттям та інстинктивно відчуваєте людей та ситуації. Варто також зауважити, що ви ненавидите рутину і схильні часто змінювати роботу, будинки, країни та партнерів упродовж життя. Вам подобається йти до своєї мети, але як тільки ви отримуєте те, що хочете, вам стає нудно, і ви шукаєте новий виклик.

Леви люблять усі види фізичного навантаження, починаючи з пляжного спорту до танців, але їм не завжди вистачає терпіння, щоб займатися цим регулярно. Постарайтеся отримати максимальну користь із тренувань.

Антилопа чи Мандрівник (4 вересня – 3 жовтня)

Вдалий день: четвер

Вразливі місця: стопи та зв'язки

Почуття: зір

Стихія: повітря

Вдалі місяці: вересень та січень

Дерево: савана

Колір: світло-рожевий

Основні характеристики: чутливість, схильність поневірятися

Цей знак є сумішшю стабільності та відсутності рівноваги. Антилопа – це двоякий знак, що втілює страх і надію, догляд та повернення. Народжені під цим знаком часто перебувають між двома світами. Це дуже пристрасні, люблячі, вимогливі та рішучі люди. Вони хочуть всього й одразу, але непостійні та часто змінюють свою думку. Їм треба навчитися мислити спокійно і приймати інших такими, якими вони є.

Періоди сильної втоми можуть змінюватись у них сплесками небувалої енергії. Їм треба більше спати, повноцінно снідати, щоб підтримувати енергійність та стабільний настрій.

Мудрець або Відстань (4 жовтня – 3 листопада)

Вдалий день: п'ятниця

Вразливі місця: серце

Почуття: слух

Стихія: вода

Вдалі місяці: жовтень та лютий

Дерево: модрина

Колір білий

Основні характеристики: спонтанність, творчість, внутрішня сила, нетерпіння, тривожність

Цей символ представлений у вигляді слона та уособлює мудрість предків Африки. Це добрі, але обережні люди. Крім того, вони відрізняються емоційністю, і завжди думають, перш ніж говорити. Мудреці є наочним прикладом складності та двоїстості людини. Вони можуть бути як ідеалістами, так і маніпуляторами, а їхній стан змінюється залежно від погоди та настрою. Близькі люди не завжди можуть їх зрозуміти, проте вони себе чудово розуміють. Представники цього знаку Зодіаку чудово вміють пристосовуватися. Вони інстинктивно знають, які люди впливають на них позитивно, а які ні, і чи можуть допомогти їм досягти бажаного.

Представники цього знака Зодіаку мають невичерпний запас енергії. Вони весь час перебувають у русі: бігають, підбираються на нові висоти, перескакують із місця на місце. Їм варто пам'ятати про те, що це дуже корисно для здоров'я, відпочинок не є ознакою слабкості, а хорошим способом залишатися завжди на висоті.

Тітка чи Дитя світу (4 листопада – 3 грудня)

Вдалий день: субота

Вразливі місця: внутрішні органи

Почуття: смак

Стихія: вогонь

Вдалі місяці: листопад та березень

Дерево: евкаліпт

Колір фіолетовий

Основні характеристики: щедрий, сильний, самовідданий

Цей знак Зодіаку представлений дерев'яною паличкою, символом влади в Африці. Цих людей природа наділила щедрістю, благородним та безкорисливим характером. Вони завжди приваблюють людей, тому що від них походить позитивна, заспокійлива енергія. Це щасливчики з розвиненою інтуїцією, які завжди прагнуть розвиватися як матеріально, і духовно. Вони завжди бачать у людях усе найкраще, і тому інші відразу встановлюють із нею зв'язок. Вони насолоджуються життям і всіма його задоволеннями, знають, що їм добре і нерідко балують близьких людей.

Вони мають міцне здоров'я. Все, що їм потрібно, - це регулярно займатися фізичними вправами, але їм варто міняти види спорту, щоб уникнути нудьги. Хорошим рішенням стануть заняття сезонним спортом та вправи на свіжому повітрі.

Достаток або Урожай та комору (4 грудня – 3 січня)

Вдалий день: вівторок

Вразливі місця: шкіра та кістки

Почуття: слух

Стихія: вода

Вдалі місяці: грудень та квітень

Дерево: гінкго білоба

Колір золотий

Основні характеристики: марнославство, щедрість, безтурботність, відданість

Символ цього знаку – водоспад, який уособлює найвищі здібності, багатство та достаток у всіх сферах життя. Це щасливчики, які йдуть по життю легко та вільно, але не завжди замислюються про інших. Ті, що оточують їх люблять, але їм потрібно завойовувати любов інших, віддаючи їм частину свого часу. Хоча в їхньому оточенні може бути багато людей, це не завжди правильні люди. Намагайтеся більше довіряти своїй інтуїції.

Вам потрібно займатися індивідуальними видами спорту, що вимагають концентрації, такими як гольф.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам Зодіаку грудень піднесе неприємний сюрприз.

  • Вас зацікавить:

Готуйтесь до важких часів: грудень засмутить три знаки Зодіаку

Останній місяць року переверне життя трьох знаків Зодіаку: кардинальні зміни вже почалися

Фінансовий гороскоп по феншуй: що радять астрологи на 2024 рік