RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Війська виведуть під голосні заяви: астролог розповіла, коли буде кінець війні

Бойові дії в Україні та припинення вогню можливі наступного року. До кінця 2023 року пролунає дуже гучна заява.

Про це розповіла астролог і таролог Стелла із Чорнобаївки.

Читайте також: "Буде потужне пробудження, земля Росії здригнеться": колумбійський пророк зробив прогноз для України

За її словами, президенти США та Китаю на зустрічі говорили про Україну, а саме про те, що треба припиняти війну і діяти швидко. Карти говорять про те, що було визначено" час, коли має вирішитись все".

"Карта випадає "Страшний суд" - це означає, що щось починається і щось закінчується. Дуже скоро буде гучна заява. Треба готуватися до гучної заяви. Ця заява не буде нашого керівництва. Заява буде від інших країн, які здійснять переворот. Щось відбуватиметься, що йтиме до завершення війни", – повідомила вона.

Очікується, що будуть позитивні зміни найближчим часом. У травні-червні вже буде відчуття змін. Однак припинення бойових дій ще не означає, що все скінчилося, оскільки можливі провокації.

"У теплу пору року Україна переможе. Це може бути травень-червень 2024 року. Карта випадає "6 Жезлів" - це означає Перемога. У 2024 році буде оголошено перемогу. Це буде не остаточна перемога, але буде виведено війська, припинено стрілянину. У нас повністю закінчиться війна, коли буде обмін полоненими, будуть підписані документи. Тут будуть Україна, Росія та ще якась країна. Перемога не буде одним днем, вона розтягується, бо вирішуватиметься багато питань", - наголосила таролог Стелла.

Нагадаємо, що найімовірнішим сценарієм залишається той, в якому російсько-українська війна триватиме ще щонайменше рік, але закінчиться протягом наступних трьох років.

  • Вас також може зацікавити:

Росія зменшиться у розмірах: астролог розповіла, які будуть зміни у світі найближчими роками

Коли звільнять окуповані РФ території: астролог дав прогноз на 2024-2026 роки

У січні будуть гарні новини: ясновидець розповів, що чекає українців взимку