RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Коридор затемнень і ретроградний Марс у 2024 році: астролог дав прогноз війни в Україні на осінь-зиму

Астрологи дали новий прогноз щодо розвитку подій на полі бою у 2024 році, з огляду на ретроградний рух планети війни - Марса.

Про це розповів астролог Влад Росс.

Читайте також: Війська виведуть під голосні заяви: астролог розповіла, коли буде кінець війни

За його словами, у жовтні-листопаді наступного року очікується коридор затемнень, тому буде складна ситуація, додасться жорсткий квадрат Юпітера та Сатурна. Україну можуть поставити у межі того, щоб відібрати території.

"Тобто аж до того, що ми можемо погодитись із цим. Навіть зараз це важко зрозуміти, як це може відбуватися. Тобто ми можемо бути поставлені в умови, практично поставлені навколішки", - зауважив він.

Цього може не статися, якщо все вирішиться навесні-влітку. Адже саме навесні зірки будуть абсолютно на користь України, особливо у березні-квітні. І зовсім не добре виглядає ситуація у вересні-жовтні, коли у США заплановані вибори президента.

"Якщо, скажімо, до виборів Дональда Трампа... Його тріумфальна перемога для нас нічого доброго не світить", - повідомив він.

Також астролог вважає, що у грудні 2024 року має завершитись будь-яке протистояння. З огляду на астрологічні аспекти, усі зрозуміють, що протистояння фактично безглузде, бо вже зараз зайшли в якийсь глухий кут.

"То на ретроградному Марсі у грудні місяці усі зрозуміють, що планета війни у ретроградному становищі, що треба завершувати, що ні до чого не приведе зрештою. Але якщо нам буде запропоновано увійти в НАТО влітку наступного року, якщо буде зроблено фантастичний крок з боку нинішньої адміністрації США, яку очолює радник безпеки Джейк Салліван, що я не вірю... Але зараз кажуть, що Джон Кірбі взяв кермо зовнішньої політики. Якщо ситуацією керуватиме Джон Кірбі, то ми переможемо, якщо Салліван - шансів немає", - додав Влад Росс.

Нагадаємо, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога