RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Керуються розумом, а не емоціями: ТОП-3 спокійні знаки Зодіаку

Астрологи раніше розповіли про зодіакальні знаки, які вважаються злими і неприємними, а зараз назвали тих, хто керується виключно холодним розумом.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Читайте також: Рахують кожну копійку: п’ять знаків Зодіаку, дбайливих до грошей

Терези

Терези від природи шукають баланс та гармонію в усіх аспектах життя. Завдяки своєму інтелекту знаходять логічні та справедливі рішення. Також здатні бачити обидві сторони ситуації, що робить їх відмінними посередниками. Народжені під цим знаком завжди розглядають усі варіанти, перш ніж ухвалять рішення. Вони керуються логікою, а не емоціями.

Козоріг

Цей знак амбітний та дисциплінований. Також відомий стратегічним плануванням. До всіх ситуацій він підходить серйозно та прагматично, більше цінує логіку та практичність, ніж емоції. Козороги вміють бути неупередженими та зосереджуватися на довгострокових цілях. Це убезпечує їх від ухвалення погано продуманих рішень.

Діва

Діви вважаються великими педантами, з сухим аналітичним розумом. Життя розглядають виключно з практичного боку, піддаючи аналізу всі ситуації, перш ніж ухвалити рішення. Здебільшого вони перфекціоністи і застосовують методичні підходи, що не дозволяє піддаватися непередбачуваним емоціям.

Раніше ми писали про те, кого із знаків зодіаку люблять найбільше.

  • Вас також може зацікавити:

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвинахідливіші знаки Зодіаку

Роблять із мухи слона: які знаки Зодіаку люблять перебільшувати

Полюбляють експериментувати у ліжку: астрологи назвали знаки Зодіаку