RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Гороскоп Таро на 2024 рік: що кажуть карти про ваш знак Зодіаку

Левам - солодке життя, а Ракам - казка наяву. Згідно з картами Таро, новий 2024 рік стане по-справжньому трансформаційним для всіх.

А як це проявлятиметься для вашого знака зодіаку - розповідаємо далі.

Читайте також: До чого слід готуватися знакам Зодіаку: астрологи озвучили прогноз на 2024 рік

ОВЕН

Ваша карта Таро на майбутній рік - "Виснаження". Це означає, що потрібно навчитися правильно розставляти пріоритети, інакше на вас чекає вигоряння. Перш ніж братися за будь-яку справу, подумайте, чи дійсно вона варта всіх зусиль, і в жодному разі не ставте ваші цілі на перше місце. Овни, спробуйте знайти собі хобі - те, що зможе вас відволікти й одночасно розслабити.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці, ваша карта - "Принцеса пентаклів". У 2024 році на вас чекають запаморочливі ідеї! Виберіть із них одну і складіть план з її реалізації. Таро-фахівці кажуть, що на Тельців чекає поповнення в сім'ї, чи то дитина, чи то домашній улюбленець, чи то якийсь новий проєкт. А що саме - дізнаєтеся в новому році.

БЛИЗНЮКИ

Карта, яка випала Близнюкам, - "Всесвіт" (Старший Аркан). Вам наступний рік обіцяє великі зміни. Не бійтеся руйнувати установки у вашій голові, йти проти системи і дивитися в обличчя невідомості. Пам'ятайте: успіх і ваше зростання починається там, де ви виходите із зони комфорту. Наступного року важливо набрати сміливості, терпіння і знайти в собі сили відпустити минуле. До вас прийде те, чого ви так довго чекали, але не відразу.

РАК

Раки, ваша карта - "Туз Чаш". Наступного року готуйтеся спускатися з хмар, у яких ви витаєте, і створювати казку в реальному житті. Вам можна і потрібно! Не бійтеся романтизувати своє життя. На вас чекають приємні сюрпризи, довгоочікувані покупки і час, проведений з близькими.

ЛЕВ

Карта "Принцеса жезлів" випала Левам. Це означає, що наступного року життя для вас буде солодким: кар'єрний ріст, успіхи в особистому житті та розваги кругом. Але, Леви, не розслабляйтеся і будьте особливо уважними. Наступний рік може притягнути вам не дуже хороших людей, які будуть користуватися вами. Не будьте такими довірливими і звертайте увагу на нові знайомства.

ДІВА

Діви, для вас - карта "Зірка" (Старший Аркан). Своїх цілей ви будете досягати завдяки холодному розуму та інтуїції. Слухайте своє серце і не забувайте показувати себе, діліться своїм досвідом. Цілий рік на вас чекають приємні сюрпризи, несподівана інформація і море корисних знайомств.

ТЕРЕЗИ

Карта "Лицар мечів" радить Терезам сконцентруватися на саморозвитку, навчанні, підвищенні кваліфікації. Знайдіть ту сферу, яка найбільше вам до душі, і зосередьтеся на ній. Ваша праця обов'язково дасть плоди.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів - карта "Принц пентаклів". У 2024 році готуйтеся зустрічати нових Я. Якщо ви давно хотіли спробувати щось новеньке, то вперед! Наступного року, за що б ви не взялися, призведе до позитивних результатів.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці, ваша карта - "Завершення". Те, над чим ви так довго працювали, наступного року почне приносити плоди. Тож, Стрільці, можете видихнути. Прийдешній рік подарує вам стабільність і ви нарешті зможете повноцінно приділяти час собі. Знайдіть собі хобі, від якого будете отримувати енергію. А ще більше подорожуйте в новому році, адже 2024 цим сприяє.

КОЗЕРІГ

Козероги, карта для вас - "Задоволення" (6 Чаш). У майбутньому році ви почуватиметеся на своєму місці. Вчіться бачити прекрасне в дрібницях і нікуди не поспішати. Ви все обов'язково встигнете. Але сильно не розслабляйтеся, продовжуйте рухатися в тому ж напрямку. Зберігайте баланс і душевну рівновагу.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв - карта "Маг" (Старший Аркан). Наступного року вам доведеться розлучитися з синдромом самозванця. Ваше головне завдання - знайти корисні знайомства і навички самопрезентації. В особистому житті на вас також чекають зміни. Приємні, звичайно ж.

РИБИ

Риби, ваша карта - "Заборона". У прийдешньому році вам буде здаватися, що нічого не виходить, хоч як би ви старалися. Але навіть не здумайте опускати руки! Більше впевненості і пам'ятайте, що це всього лише життєвий етап, який потрібно пройти, щоб досягти цілей. Через помилки і перешкоди стаєте сильнішими та мудрішими. Ставтеся з вдячністю до уроків, які дає вам доля, і йдіть тільки вперед.

Раніше "Апостроф" писав про те, що астрологи озвучили фінансовий гороскоп на 2024 рік.

  • Вас також може зацікавити:

Доб'ються неймовірного успіху та багатства: названо чотири улюбленці долі у наступні 5 років

Отримають все, що бажають: три знаки Зодіаку стануть щасливчиками січня-2024

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких найскладніше любити: у них непрості характери