RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Яким буде січень 2024-го: прогноз по картах Таро

Езотерики склали таро-прогноз на перший місяць 2024 року, в якому розповіли, чого чекати у романтичних стосунках, у фінансовій сфері, а також у кар’єрі.

Ознайомтесь таро прогноз на січень 2024 року від езотерика Олени Кузьмич.

Читайте також: Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким 2024 рік принесе унікальну історію кохання

Карта місяця на любов і стосунки - "Туз кубків"

Ця карта свідчить про глибокі почуття, а інколи - і новий роман. Йдеться про початок нового кохання, пристрасті до когось, встановлення нових зв'язків.

"Туз кубків" чітко вказує на нову стадію в стосунках, поглиблення почуттів та зізнання у коханні. Також ідеться про яскравий сексуальний зв'язок із кимось, віра у свою інтуїцію та можливості вибору, який допоможуть вам зробити ваші почуття.

Варто звернути увагу і на сфери розвитку, де потрібна любов. Якщо ви чесні з собою і добре розбираєтеся у власних почуттях, то настав час відкритися і порозумітися з іншими людьми.

Карта місяця на роботу і кар'єру - "Сонце"

Ця карта повідомляє про комунікації, щедрість, щастя, гру, творчість і зростання. Вона свідчить про нову дружбу, позбавлення від ілюзій і повну ясність, віру в себе, великі успіхи і досягнення, матеріальне щастя.

Це позитивна карта, що означає успіх і щастя. "Сонце" наповнює нас позитивними думками, які допоможуть досягти мети. Слід очікувати великої любові, радості та звільнення від минулих страхів і сумнівів. Однак не потрібно занадто пишатися своєю славою.

Карта місяця на фінанси - "Лицар мечів"

Ця карта свідчить про самовпевненість, щирість, імпульсивність, інтелект, необережну критику, нетерплячість, нетактовність і знання. Вона закликає провести аналіз ситуації, відмовитися від почуттів. Вам потрібно вчитися правильно спрямовувати свою енергію, замість того щоб раптово приймати рішення.

Можливо, вам потрібно оперативно вирішити певну справу, але поспіх позбавить вас тверезої оцінки ситуації. Вам необхідно більше впевненості в собі, щоб частіше висловлювати свою думку, сміливо зустрічати критику.

Раніше "Апостроф" писав про те, що на п’ять знаків Зодіаку в 2024 році чекає особливий час

  • Вас також може зацікавити:

Яким буде 2024 рік для вашого знаку Зодіаку: гороскоп на 12 місяців

Почуття відродяться з новою силою: у 2024 році три знаки Зодіаку повернуть минуле кохання

Китайський гороскоп-2024: яким знакам найбільше пощастить у Рік Дракона