RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Коли українська армія звільнить Донецьк: екстрасенс назвала рік

Українські військові можуть досягти успіхів на Донецькому напрямку та звільнити Донецьк у 2024 році.

Відповідний астрологічний прогноз озвучила екстрасенс Марія Ланг.

Зокрема, ведучий поцікавився, які зміни очікуються найближчим часом на Донецькому напрямку, оскільки ЗС РФ намагаються тиснути та штурмовати українські позиції.

Читайте також: В Україні та Росії будуть нові президенти: астролог сказав, коли може закінчитись війна

Екстрасенс назвала Донбас "проблемною територією" у питанні звільнення. Однак, Марія Ланг озвучила позитивний астрологічний прогноз щодо самого Донецька.

"Якщо казати окремо по Донецьку... У Донецька є великі перспективи бути звільненим містом. І це звільнення відбудеться у другій половині 2024 року. Це відбудеться... Наразі у нас на Донецькому напрямку не буде важливих просувань. Просування, які будуть на фронті, пов'язані з іншими напрямками. Донецький напрямок - тягни та штовхай. Поки що воно буде в підвішеному стані, але кардинальний злам відбудеться ближче до літа", - продовжила Марія Ланг в етері.

За словами екстрасенса, Донецьк - непросте місто з потужною енергетикою, а річка Кальміус передає людям деяку енергетику, тому до неї варто обережніше відноситися. Окремо Ланг попередила росіян, які можуть влаштувати якісь диверсії на річці, на якій стоїть Донецьк.

"Вода проявить себе негативно по відношенню до людей. І це буде помста... Вода мститиме впродовж року усьому людству, тому будуть цунамі, потопи та інші катаклізми", - продовжила Ланг і додала, що над мешканцями Донбасу нависла загроза можливого отруєння водою.