RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

В Україні та Росії будуть нові президенти: астролог сказав, коли може закінчитись війна

Астрологи озвучили черговий прогноз для України на 2024 рік, стверджуючи, що переломними у питанні перемоги можуть стати весняні місяці. Проте за негативного сценарію - восени війна посилиться.

Про це розповів астролог Влад Росс.

Читайте також: Коли Україна переможе у війні: мольфарка назвала "магічну" цифру і рік

"Переломними для України будуть березень і квітень 2024 року. З'єднання Юпітера, Урана і Білого Місяця в знаку Тельця обіцяє Україні благу звістку. Якщо раптом такої звістки не буде, або все це буде зім'ято, то вже восени війна посилиться", - зазначив він.

За його словами, президент Володимир Зеленський наступного року залишиться при владі. Йому не загрожує усунення з посади, жодних "майданів" в Україні не буде.

Також він вважає, що президентські вибори навесні точно не відбудуться, а от восени - можливо. Особливо, якщо на той час не буде воєнного стану, проте не в разі загострення війни.

"Зараз усе йде до того, що війна завершиться миром або пізньою весною, або раннім літом 2024 року, а восени пройдуть вибори Верховної Ради, президентські - дещо пізніше. Хоча є ймовірність, що президентські і парламентські вибори будуть поєднані", - зауважив астролог.

Водночас він заявляє, що за будь-якого випадку наступним президентом після Зеленського стане головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

Росс вважає, що у 2024-му Україна може повернути майже всі окуповані території під контроль за певних умов.

"Якщо Путін і його режим у Росії будуть повалені, в тому числі, Патрушев і Корольов, то під контроль України в 2024 році повернуться майже всі окуповані території", - повідомив він.

При цьому Крим може на кілька років залишитися спірною територією, однак з часом все одно повернеться у склад України, тоді як Донбас і південні області повернуться одразу.

"Все-таки я вважаю, що навесні з Москви ми почуємо чудову для нас звістку, наприклад, про те, що до влади в Росії прийде цивільна особа на кшталт мера Москви Собяніна і постановить, що нема чого продовжувати цю війну. При цьому побажає, щоб були зняті санкції, що діють проти РФ. Ну, і, звичайно ж, російські еліти захочуть відвідувати свої будинки десь на озері Комо. Головне - усунути ФСБ", - додав Влад Росс.

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, конфлікт між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року.

  • Вас також може зацікавити:

Війська виведуть під голосні заяви: астролог розповіла, коли буде кінець війни

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні