RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Пророцтво старця Іринея: коли в Україну прийде мир і яке покарання чекає Росію

В пророцтві старця Іринея про 2024 рік бачимо картину, яка відкривається з надії та віри.

Про це йдеться на каналі Український Молитовник.

Читайте: Ворог хоче дотиснути українців: астролог дав прогноз на 2024 рік

Взимку з'явиться знак на небі – символ мужності та відваги, що дарує нову силу в серця воїнів. Під цим знаком війська знайдуть незламну волю та стратегічну мудрість, що допоможе їм відвоювати ключові території.

Навесні відкриються таємні шляхи, які допоможуть здійснити рішучі наступи.

Влітку настане час великих битв, де сміливість та винахідливість українських воїнів стане вирішальною, вони будуть боротися не тільки зі зброєю.

Осінь: ворог, який колись здавався непереможним, виявиться вразливим, його власні помилки та недооцінка сили українського духу стануть причиною його падіння. Боже покарання виявиться у втраті довіри та поваги серед своїх же людей та союзників, принісши поразки не тільки на полі бою, але й в серцях свого народу.

Пророцтво продовжується обіцянкою миру та відновлення для України. Старець Іриней віщує, що кінець 2024 року ознаменується злагодою та відновленням, а серця людей наповняться світлом і надією.

У заключних місяцях 2024 року, як стверджує старець, світ побачить нове обличчя України після тривалих випробувань війною. Україна встане, немов воскреснувши, відроджена та міцніша, ніж коли-небудь.

Він віщує, що зима 2024-2025 року буде символом початку епохи відновлення та зцілення. У цей час, за словами старця, Україна стане прикладом незламності духу та єдності для всього світу.

Старець Іриней передбачає, що кінець 2024 року стане часом глибоких змін - Україна відновить не лише свої міста та села, але й дух нації. Він бачить сильну незалежну країну, де гармонія мир та справедливість стануть основою суспільства.

Пророцтво старця Іринея закінчується обіцянкою, що серця українців будуть сповнені гордості за свою країну, а їхні діти будуть жити в світі, де мир свобода та незалежність не є лише мріями, а реальністю.

Нагадаємо, що за словами старця Дорофея, у 2024 році Україна відкриє нові горизонти.

  • Вас може зацікавити:

Коли українська армія звільнить Донецьк: екстрасенс назвала рік

Деякі пророцтва вже збулись: що передбачив мольфар Нечай про війну в Україні та її закінчення

Україна переможе і стане головною в союзі п'яти країн: що казала Ванга про війну з РФ і її закінчення