RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Перша повня року: що зміниться для знаків Зодіаку з 25 січня

25 січня - перша повня 2024 року, яка може допомогти всім, хто хоче набути популярності, зокрема, вона надає впевненості, сприяє соціальній інтеграції та самовизначенню.

Про цеу своєму блозі розповіла астрологиня Марина Скаді.

Вона зазначила, що під час повні у Леві Сонце перебуває у Водолії, а Місяць у Леві, що в астрології називають "вісь захоплень та творчості". У цей час створюютьсяумови для яскравих подій. При цьому аспект повні з Юпітером сприятимеімпульсивності, мінливому настрою. У цей час можливі конфлікти на роботі, загострення протиріч у політиці. Астрологиня рекомендує цей час провести з партнером, а не на роботі. Також енергія повні у Леві спонукає до самопізнання та творчої реалізації.

В контексті здоров'я Сонце і знак Лева пов'язані з серцем, кровообігом, спиною, повня у Леві напружує ці системи. Астрологиня закликає батьків звертати підвищену увагу на дітей, адже з'являється можливість виявити їх приховані таланти та здібності. Окрім того повня у Леві сприяє романтичним знайомствам та створенню міцних стосунків.

Найсильніший вплив повні буде на Овнів, Левів та Стрільців. Їм буде простіше розв'язати проблеми, з'являться можливості врегулювати питання майна, матеріального стану, статусу, "закрити" кредити. Для них виникне зручний час взяти участь у масштабному проєкті, відчиняться деякі двері, які були зачинені, буде можливість отримати користь зі старих контактів і зав'язати нові.

Тельцям та Скорпіонам в той же час буденепросто: доведеться напружено працювати, доводити до кінця незавершені справи. Головне – не поспішати. Повня може підштовхнути до реорганізації свого життя. Астрологиня закликає Тельців і Скорпіонів довірятисобі та своїй інтуїції у цей період. Повня дозволить відпустити все, що втратило сенс.

Близнюкам, Терезам і Водоліям повня допоможе почути внутрішній голос і зробити крок у майбутнє. У цей час є можливість переглянути дружні стосунки та зв'язки. Період допоможе зрозуміти хто є справжнім другом. У житті Близнюків, Терезів та Водоліїв може з'явитися людина, яка відіграватиме ключову роль у майбутньому.

Раки, Діви, Козероги та Риби меншою мірою схильні до впливу повні у Леві, але і їм рекомендується прожити цю подію у позитиві.

Як писав "Апостроф" раніше, у 2024 році може зруйнуватися шлюб у представників одразу кількох знаків зодіаку.

Вас також може зацікавити:

Кохатимуть одне одного вічно: три зодіакальних пари, що є справжніми спорідненими душами

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року