RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Їхнє щастя буде недовгим: 2024 рік зруйнує шлюб п’яти знакам Зодіаку

Астрологи застерігають, що 2024 рік стане періодом серйозного потрясіння для багатьох родин, адже весь рік чекають затемнення в Овні та Терезах, які відповідають за шлюбні союзи. Також складуться такі астрологічні аспекти, які зруйнують ті шлюби, які вже давно не життєздатні та не приносять нікому щастя.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Про таке кохання пишуть романи: 2024 рік подарує незабутню зустріч трьом знакам Зодіаку

Овен

Із 25 березня по 8 квітня та з 18 вересня по 17 жовтня більшість представників цього знаку повністю переглядатимуть погляди на шлюб. Зокрема, навесні рішення будуть зумовлені переглядом планів на майбутнє, адже Ретроградний Меркурій у квітні змусить цей знак поставити питання щодо того, наскільки "друга половинка" відповідає картинці про щасливе майбутнє.

Терези

За словами астрологів, вузол минулого йде за цим знаком, а наприкінці червня Чорний Місяць зайде в даний знак, спровокувавши серйозні проблеми у стосунках. Це також може бути пов'язано з тим, що скористаєтеся можливістю вступити у любовну інтригу. Тому зрада може стати причиною розлучення. Дуже непростим періодом стане вересень, оскільки Чорний Місяць з'єднається з управителем цього знаку - Венерою. Це може принести важке, проте непросте рішення щодо шлюбу.

Діва

18 вересня станеться затемнення у знаку Риби, яке триватиме до зими 2027 року. Це говорить про те, що з осені 2024 року зірки почнуть змінювати особисте життя і приберуть з орбіти той союз, де немає відповідальності партнерів. Проте натомість у ваше життя прийде серйозний партнер. Оскільки Сатурн у секторі партнерів аж до квітня 2026-го буде знайомити із серйозними та гідними людьми.

Стрілець

Стрільці можуть сильно закохатися, що у 2024-му зважитеся на розлучення через нову та максимально рідну людину, яка увірветься у життя. Фатальні події припадуть на червень, коли Юпітер увійде у сектор шлюбу. Ви помітите, що знайомі з душевною та неймовірно важливою людиною в оточенні. Під час затемнення 2 жовтня у Терезах і Повний місяць в Овні 17 жовтня буде ухвалене максимально важливе рішення щодо шлюбу. Ви розлучитеся, тому що новий партнер може стати людиною усього життя.

Близнюки

У цей знак зайде Юпітер у червні 2024-го та принесе дивовижну історію кохання. Можливий таємний шанувальник. Зокрема, 8 травня може стати днем першого побачення чи знайомства. Тим, хто в шлюбі, буде складно зважитися на зраду, проте наприкінці червня Чорний Місяць увійде у сектор закоханості і пристрасть просто затьмарить розум. Через це до кінця 2024 року можете зважитися на серйозний крок - розлучення.

Раніше "Апостроф" писав про те, що на п’ять знаків Зодіаку в 2024 році чекає особливий час

  • Вас також може зацікавити:

Яким буде 2024 рік для вашого знаку Зодіаку: гороскоп на 12 місяців

Почуття відродяться з новою силою: у 2024 році три знаки Зодіаку повернуть минуле кохання

Китайський гороскоп-2024: яким знакам найбільше пощастить у Рік Дракона