RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Яйце – це Крим, а голка – Севастополь: відомий астролог вирахував рік завершення війни

У 2025 році Україні вдасться несподівано звільнити Крим та Севастополь з-під російської окупації, після чого війна закінчиться капітуляцією Росії. Водночас особливо важливі великі зміни розпочнуться вже цієї весни.

Про це повідомив український астролог Влад Росс на своєму каналі на YouTube.

Читайте також: Зібрання мудреців і лідерів світу знайде шлях до миру: знайдено пророцтво про закінчення війни в Україні

За його прогнозом, у 2024 році на Україну чекають переломні моменти та нові можливості перемогти Росію у повномасштабній війні. Особливо важливі великі зміни розпочнуться цієї весни.

Водночас астролог припускає, що повна капітуляція Москви очікується у 2025 році, яка відбудеться після деокупації Криму та підриву Кримського мосту, зокрема англійськими ракетами.

"В облогу брати Крим (буде ЗСУ - "Апостроф"), куди вже неможливо буде постачати ні боєприпаси, ні провізію, ні просто щоб жити навіть нормально громадянським людям. Тому так, найближчим часом, це найголовніше. І звичайно голка знаходиться в яйці: яйце - це Крим, а голка - це Севастополь. Взяття Севастополя нашими військами - це означатиме повну перемогу. І неважливо, що буде творитися в Донецьку, в Луганську. Коли ми візьмемо Севастополь, коли ми візьмемо Крим - все, війна тут ж закінчиться", - заявив Росс.

Також астролог додав, що після перемоги України у війні з РФ Зеленського замінить на посаді президента Валерій Залужний.

"Ну а поки що потрібно розбиратися з війною Зеленському. Цей рік у нього дуже такий важливий, дуже такий хороший і він може дійсно завдати нищівного удару Російської Федерації", - зазначив він.

Нагадаємо, нумеролог сказав, що чекає на Україну в 2024 році.

  • Вас може зацікавити:

Буде йти не один рік: екстрасенс сказала, коли може початися Третя світова війна

Треба пережити важкий початок року: що пророкувала Ванга для України на 2024 рік

Коли українська армія звільнить Донецьк: екстрасенс назвала рік